Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

«Τα Φαληρικά 2018» φέτος έρχονται στην παραλία του Μπάτη

Το γνωστό πολιτιστικό φεστιβάλ του Παλαιού Φαλήρου «Τα Φαληρικά 2018», δυναμικό και φέτος με πλήθος δωρεάν εκδηλώσεων για όλους. Θα διεξαχθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο στην παραλία του Μπάτη.

Οι εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν για όλους, ξεκινούν το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης 20.30 μ.μ. καθημερινά.

Mε Γεράσιμο Ανδρεάτο, Παναγιώτη Λάλεζα, Παντελή Θαλασσινό, Βασίλη Σκουλά, Φωτεινή Βελεσιώτου, Γιώργο Γερολυμάτο, Νάντια Καραγιάννη και άλλους καλλιτέχνες, αλλά και θεατρικές παραστάσεις.
Source: http://www.alimosonline.gr/all-around/15964-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-2017-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7


Στο χώρο των εκδηλώσεων το Περίπτερο του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα περιµένει τη δική σας προσφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ.

Καλλιτεχνική επιμέλεια εκδηλώσεων Εικαστική δημιουργία εντύπου Κείμενα Ρήγας Τζαμτζής
Ζωγραφική "Φλοίσβου" Χριστιάνα Μπαρμπετσέα
Τεχνική επεξεργασία εντύπου Αντώνης Καρακωνσταντής

Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Δήμου Παλαιού Φαλήρου
Τερψιχορης 51 & Αρτέμιδος Τηλ: 210 9844 092 - 213 202


*******************************************

Μία από τις πιο γνωστές ρήσεις που αποτυπώνουν την αγωνία για βαθμιαία ανοδική εξέλιξη, αναφέρει ότι «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”. Εάν υπήρχε έστω και μια αμφιβολία για την ορθότητα του αξιώματος αυτού, αίρεται από την προσεκτική παρατήρηση της πορείας των «Φαληρικών” στο Δήμο μας.

Πράγματι, χωρίς να παρεκκλίνουμε από τον αρχικό στόχο που περικλείεται στο δίπτυχο ποιότητα και διάρκεια, ένας αντικειμενικός παρατηρητής διαπιστώνει μια συνεχή βελτίωση, που έχει ως επακόλουθο την όλο και πιο διευρυμένη εκτίμηση και αποδοχή των «Φαληρικών” εκ μέρους των συμπολιτών μας.

Το τελευταίο, μας χαροποιεί ιδιαιτέρως, διότι η όλη προσπάθεια απευθύνεται στον δημότη και μόνο σε αυτόν, ο οποίος, μέσα από τα «Φαληρικά” επιδιώκουμε να εισπράξει την μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια, ευχαρίστηση και ικανοποίηση.

Η αλήθεια είναι ότι η επιτυχία δημιουργεί περισσότερες ευθύνες και τούτο διότι προκαλούνται αυξανόμενες προσδοκίες.

Στις προσδοκίες αυτές είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε και σε αυτόν τον τομέα, πόσο μάλλον όταν είναι γνωστό ότι η τέχνη και ο πολιτισμός παρήχθησαν σε αυτή την χώρα και παράλληλα εκτός του ότι οφείλουν να σαγηνεύουν, έχουν την ιδιότητα να αντιδιαστέλλονται με το εκάστοτε σκυθρωπό κοινωνικό γίγνεσθαι στη χώρα μας.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου
Διονύσιος Χατζηδάκης.

Πρόγραμμα των  εκδηλώσεων. Δείτε  το  εδώ…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες