Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Ο Γιώργος Παπαδάκης για 28η χρονιά στον ANT1 με το Καλημέρα Ελλάδα

Βρίσκεται στις επάλξεις εδώ και πολλά χρόνια, δίνοντας τη μάχη της ενημέρωσης αλλά και της τηλεθέασης, καταφέρνοντας μάλιστα να βρίσκεται συνεχώς στην κορυφή της κατάταξης.

Σε λίγες ημέρες ο Γιώργος Παπαδάκης θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο για 28η συνεχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και μάλιστα με αλλαγές, αφού πλέον θα είναι στον αέρα πιο… αξημέρωτα.

Για το λόγο αυτό και από σήμερα βρίσκεται ξανά στο γραφείο του και με τους συνεργάτες του ετοιμάζεται για την καινούργια σεζόν.

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης έχοντας δίπλα του τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Μπάγια Αντωνοπούλου θα πουν την πρώτη «Καλημέρα Ελλάδα» της σεζόν τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, όπως φαίνεται η «καλημέρα» τους θα λέγεται πλέον στις 6 το πρωί με σκοπό να ενημερώνονται για ό,τι συμβαίνει κι όσοι ετοιμάζονται να πάνε νωρίς στη δουλειά τους. Να αναφέρω ότι αυτό ήταν κάτι που ο «πατριάρχης της πρωινής ενημερωτικής ζώνης» είχε ζητήσει από τα στελέχη του ΑΝΤ1 από την προηγούμενη σεζόν αλλά τελικά θα πραγματοποιηθεί φέτος που στο σταθμό του Αμαρουσίου ρύθμισαν… όσα έπρεπε να ρυθμιστούν.

Σε λίγες ημέρες λοιπόν επίσημα και για 28η χρονιά ο Γιώργος Παπαδάκης θα πει «Καλημέρα Ελλάδα» προσπαθώντας καθημερινά με τους συνεργάτες του να κερδίζουν τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της τηλεθέασης, βεβαίως βεβαίως…!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες