Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Η ΕΡΤ ανοίγει καινούργιο αθλητικό κανάλι το ΕΡΤ Sport HD έρχεται

Έχει ήδη βέβαια βγει σε αναζήτηση διαφημιστικών εσόδων με προτάσεις για πακέτα τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων όσο και στις εκπομπές «pre game» που έχει προγραμματίσει αλλά και τη γνωστή «Αθλητική Κυριακή». Και είναι πράγματι αξιοσημείωτη η γρήγορη αντίδραση των στελεχών της και μάλιστα μέσα στον Αύγουστο, μήνα που όλοι κάνουν... μπάνια.
Καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει δημιουργηθεί το περιβόητο αθλητικό κανάλι, η μετάδοση των αναμετρήσεων τουλάχιστον της πρώτης αγωνιστικής θα γίνει από την ΕΡΤ-1. Σήμερα γίνεται ειδική συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ για τη δημιουργία του EΡΤ Sport HD. Ουσιαστικά το HD κανάλι της ΕΡΤ θα μετατραπεί σε αθλητικό και όποτε δεν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις θα προβάλλονται προγράμματα από τα βασικά κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης όπως γ'ινεται και τώρα. Στελέχη της ΕΡΤ θεωρούν ότι το αργότερο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου (αν όχι και νωρίτερα, πολλά θα εξαρτηθούν από το σημερινό ΔΣ) θα λειτουργήσει κανονικά το αθλητικό κανάλι ενώ καθώς αυτή τη στιγμή η δημόσια τηλεόραση δεν έχει πλήρως ανεπτυγμένες τις δυνατότητες παραγωγής αθλητικών αναμετρήσεων σε υψηλή ευκρίνεια (HD) η Super League θα έρθει σε συμφωνία με ιδιωτική εταιρεία από την οποία θα λαμβάνει ολοκληρωμένο περιεχόμενο η ΕΡΤ επί πληρωμή βεβαίως βεβαίως... Το βασικό ματςπάντως κάθε αγωνιστικής θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ-1 καθώς είναι το κανάλι που καταγράφεται η τηλεθέασή του κι έτσι θα διεκδικεί και διαφημιστικά έσοδα. Δεν αποκλείεται βέβαια προσεχώς να μπει στις μετρήσεις και το αθλητικό κανάλι.
Η αρχή πάντως με τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις στην ΕΡΤ-1 θα γίνει αυτό το Σάββατο (25/8) με το ματς Παναιτωλικός – Ατρόμητος στις 19.15. Νωρίτερα βέβαια, στις 18.30, θα μεταδοθεί η πρώτη «pre game»εκπομπή. Την ίδια μέρα θα μεταδοθεί και δεύτερος αγώνας, στις 21.30 με τον Απόλλωνα Σμύρνης να υποδέχεται στο στάδιο «Γ. Καμάρας» στη Ριζούπολη τον Ατρόμητο Αθηνών.
Το Σάββατο (25/8) μάλιστα λόγω των δύο αναμετρήσεων το βραδινό δελτίο ειδήσεων θα μεταδοθεί στις 21.15 και θα έχει διάρκεια μόλις πέντε λεπτά.
Την επόμενη μέρα (Κυριακή 26/8) θα μεταδοθεί άλλο ένα ματς με την Ξάνθη να υποδέχεται στο στάδιο «Ξάνθη Arena» τον Παναθηναϊκό στις 19.15, πάντα από την ΕΡΤ-1. Θα ακολουθήσει στις 21.15 κανονικά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ενώ στις 22.00 θα κάνει πρεμιέρα και η «Αθλητική Κυριακή» που θα έχει δίωρη διάρκεια.
Το πρώτο ποδοσφαιρικό τριήμερο στη δημόσια τηλεόραση θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (27/8) με την απευθείας μετάδοση από το στάδιο «Δ.Α.Κ. Λαμίας» της αναμέτρησης της Λαμίας με τον Άρη στις 21.30 (ΕΡΤ-1). Και πάλι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα έχει μειωμένη διάρκεια καθώς θα ξεκινήσει στις 20.55 και θα ολοκληρωθεί τις 21.10, ενώ θα ακολουθήσουν αθλητικά θέματα (21.10) και ο καιρός (21.20).

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες