Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Ταυρεία 2018 με τους καλύτερους τραγουδιστές!

Σημαντικά ονόματα της μουσικής θα παρελάσουν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου 2018 για τα Ταύρεια 2018.
Πρόκειται για τους Νικηφόρο, Ραλλία Χρηστίδου και Onirama. Οι συναυλίες ξεκινούν στις 20:30 και έχουν δωρεάν είσοδο.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου:
«Ταύρεια 2018» στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής
  • Νικηφόρος, Ραλλία Χρηστίδου, Onirama
  • Έναρξη: Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018
Το πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Ταύρεια 2018» θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο, από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2018, στις 20.30 το βράδυ.
Ένα μουσικό τριήμερο με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής θα απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης με ελεύθερη είσοδο για όλους. Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου η έναρξη για το Φεστιβάλ των Ταυρείων γίνεται με τον Νικηφόρο, ενώ το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου το μικρόφωνο παίρνει η Ραλλία Χρηστίδου για να μας χαρίσει παλιές και νέες επιτυχίες που αγαπήθηκαν από όλους. Αυλαία στο τριήμερο φεστιβάλ θα ρίξουν την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου οι Onirama, το γνωστό συγκρότημα που αναμένεται να παρασύρει τους πολίτες με τη ζωντανή  και φρέσκια μουσική του. Την υγειονομική κάλυψη των φετινών Ταυρείων θα παρέχει η RSF HELLAS”.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Το Φεστιβάλ των Ταυρείων για άλλη μία χρονιά σηματοδοτεί την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για το Φθινόπωρο 2018. Ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά πιστεύουμε ότι οι μουσικές επιλογές θα ικανοποιήσουν όλες τις ηλικίες των πολιτών μας, οι οποίοι θα απολαύσουν τους γνωστούς καλλιτέχνες στα νέα τους τραγούδια αλλά και σε μουσικές διαδρομές του παρελθόντος, με ελεύθερη είσοδο. Τα πολιτιστικά μας δρώμενα θα συνεχιστούν με έκθεση φωτογραφίας,  με τον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη και το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου».Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες