Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Το «μαύρο» στο Mega και το νέο τηλεοπτικό τοπίο (Βίντεο)

Η αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο του πάλαι πότε μεγάλου καναλιού, του Mega, έχει ξεκινήσει. Από ώρα σε ώρα, ο σταθμός που άνοιξε νέους δρόμους και δημιούργησε τις τάσεις στο τηλεοπτικό τοπίο, θα αποχαιρετίσει το κοινό του, ρίχνοντας αυλαία σε μία πορεία 29 ετών. 
Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορά στο κλείσιμο του Mega είναι ήδη στα χέρια του ΕΣΡ, ενώ αναμένεται να σταλεί και στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και από εκεί να «φύγει» για τη Digea. Η τελευταία εγγράφως θα ενημερώσει την Τηλέτυπος πως θα κατέβει οριστικά ο διακόπτης του Mega. 
Το «μαύρο», λοιπόν, αναμένεται να πέσει ακόμη και απόψε τα μεσάνυχτα, με τις εξελίξεις από εδώ και στο εξής να είναι επίσης καταιγιστικές. Ένα από τα μεγάλα ζητήματα, που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον, θα είναι η πολυπόθητη ταινιοθήκη του Mega και ποιος θα την αποκτήσει. 
Ακόμη, η διακοπή της λειτουργίας ενός σταθμού, που μέχρι και την τελευταία στιγμή είχε το δικό του κοινό και έμενε ζωντανό στους πίνακες τηλεθέασης, θα φέρει τα πάνω-κάτω στο τηλεοπτικό τοπίο και στους έξι παίκτες-καναλάρχες με άδεια γενικού περιεχομένου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες