Ειδήσεις Σε Τίτλους


Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τα Σαββατόβραδα στο The Zoo

O Φίλιππος Πλιάτσικας αφήνει για λίγο πίσω τα μεγάλα στάδια και τις συναυλίες και στήνει μαζί με παλιούς και νέους συνεργάτες, καινούριες παρεΐστικες  συναντήσεις.
Σε έναν φιλόξενο και ζεστό μουσικό χώρο, off Athens, το the zoo, όλα μπορούν να παρουσιαστούν χειροποίητα και χαλαρά, απαλλαγμένα από τη βιασύνη της εποχής.
Μετά την ιστορική επανένωση των Πυξ Λαξ το καλοκαίρι του 2018 και μέχρι οι παλιοί φίλοι να ξαναβρεθούν μαζί στη σκηνή, με μία εξαιρετική παρέα μουσικών με τις δικές τους διαδρομές θα παρουσιάσει ξεχωριστές βραδιές.
Μαζί του: ο Χάρης Μιχαηλίδης από το συγκρότημα της Δραμαμίνης, η Ελευθερία Ναθαναήλ με νέο δισκογραφικό αποτύπωμα, ο Νίκος Σάλτας που ενορχηστρώνει και ο Γιώργος Λιβαδάς που δίνει ρυθμό σε όλα αυτά.
Τα νέα τραγούδια από δισκογραφικές δουλειές σημερινές και σύγχρονες δένουν αρμονικά με υλικό απ την εποχή της Στίλβης και του Μπαμπούλα, του Μοναξιά μου όλα και του παράδεισου που πάνε οι Παλιές Αγάπες.
Η παράσταση αυτή του Φίλιππου Πλιάτσικα θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον που διέσχισε 3 δεκαετίες κι έφτασε στο σήμερα φρέσκο και σύγχρονο. Με ηλεκτρισμό και ένταση.
Συμμετέχουν: Ο Γιώργος Λιβαδάς στα drums, Ο Χάρης Μιχαηλίδης( Δραμανίνη) η Ελευθερία Ναθαναήλ στο πιάνο και ο Νίκος Σάλτας στα πλήκτρα.
Γενική είσοδος: 10 ευρώ, τηλ. Κρατήσεων: 21 0674 5375
 Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΣΤΟ THE ZOO
Από το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο για λίγες παραστάσεις.
Ζωοδόχου Πηγής 45, Χαλάνδρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες