Ειδήσεις Σε Τίτλους


Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Μεγάλη γιορτή χτες στο Μοσχάτο μας με το άναμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου (Βίντεο)

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, η πόλη του Μοσχάτου, ενωμένη, χαρούμενη και αισιόδοξη υποδέχεται τον εορτασμό των Χριστουγέννων στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, στην Πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο.

Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων έγινε από το Δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου.

Ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου και ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου καλωσόρισαν όλοι μαζί την έναρξη της εορταστικής περιόδου στη πόλη μας, με πολλές εκπλήξεις: Μουσικά Δρώμενα - Κεράσματα - Άγιος Βασίλης - FACE PAINTING.

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Μοσχάτο, ενώ οι εκδηλώσεις συνεχίζονται.

Το Μοσχάτο φόρεσε χθες βράδυ τα γιορτινά του. Μέσα σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με καλό καιρό και μεγάλη προσέλευση κόσμου, ο δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο που υψώνεται στην πλατεία Μεταμόρφωσες στο Μοσχάτο, δίνοντας το σήμα για την επίσημη έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου!

Ο καιρός δεν εμπόδισε χθες βράδυ εκατοντάδες πολίτες, να μαζευτούν από νωρίς, στην κεντρική πλατεία, η οποία φωτίστηκε και από τα χαμόγελα των παιδιών, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση της φωταγώγησης του δέντρου αλλά και τις μουσικές εκδηλώσεις που ακολούθησαν.

Στις 7 το βράδυ ανέβηκε στην εξέδρα ο Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου ο οποίος μετά από τις ευχές και ένα σύντομο μήνυμα, μέτρησε αντίστροφα και έδωσε το σήμα για την εορταστική φωταγώγηση της πόλης.

Ακολούθησε Χριστουγεννιάτικο Μουσικό πρόγραμμα από τις χορωδίες του Δημοτικού Ωδείου του Πνευματικού Κέντρου!

Καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος από τον Σπύρο Οικόπουλο και εορταστική χορευτική εμφάνιση από τις ΙΡΙΔΕΣ από τον Εμπορικό Σύλλογο Μοσχάτου.

Χριστουγεννιάτικο happenings, κινούμενες φιγούρες, κεράσματα και το «Μαγικό Περίπτερο» του Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου καλωσόρισαν τους μικρούς μας φίλους στην εορταστική ατμόσφαιρα.

Η εκδήλωση έγινε με την στήριξη της ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες