Ειδήσεις Σε Τίτλους


Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Φέτος γιορτάζουμε τα 30 χρόνια καρναβάλι στον δήμο Μοσχάτου Ταύρου!

Για 30η συνεχή χρονιά ο Δήμος Μοσχάτου -Ταύρου στολίζεται και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τις απόκριες στηρίζοντας ένα θεσμό που προσφέρει ψυχαγωγία και ευκαιρίες διασκέδασης στους πολίτες, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη εποχή. Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, ξεκίνησε η γιορτή του Καρναβαλιού στον Δήμο μας, με το πάντα ενεργό Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού να δίνει τον τόνο για αυτά που θα ακολουθήσουν. Και φέτος, έχουν προγραμματιστεί πολλές εκδηλώσεις, με αποκορύφωμα τις παρελάσεις σε Ταύρο και Μοσχάτο.

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, με την παραδοσιακή μίνι παρέλαση από το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου, του Πρόεδρου του Πνευματικού Κέντρου και υπεύθυνου του Καρναβαλιού Απόστολου Σιωκα, καθώς επίσης παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Φελάς Γιώργος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελής Επιχείρησης Χατζιαντωνιου Τακης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι (Αρης Κρεμμυδας, Τσέλιου Μαρία, Καρύδη Κατερινα, Ζωταλης Δημητρης, Μελιστας Θανασης, Μπουτσης Αντωνης)!

Με αφετηρία τον Ηλεκτρικό Σταθμό Μοσχάτου και τέρμα την Πλατεία Μεταμορφώσεως, η οργανωτική ομάδα και τα πληρώματα του Χαμένου Θησαυρού σκόρπισαν το κλίμα της αποκριάς στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη, κηρύσσοντας την έναρξη του παιχνιδιού τους!

Επίσης στους δρόμους του Μοσχάτου δυναμικό παρών έδωσαν με τα κρουστά τους και το Βραζιλιάνικο συγκρότημα Quilombo!

Νυχτερινή παρέλαση το Σάββατο 2 Μαρτίου στον Ταύρο και η Μεγάλη παρέλαση την Κυριακή 3 Μαρτίου στο Μοσχάτο.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα λήξουν την καθαρά Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 με τα παραδοσιακά κούλουμα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες