Ειδήσεις Σε Τίτλους


Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

30 χρόνια Καρναβάλι στον δήμο Μοσχάτου Ταύρου!Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Φίλες και φίλοι,
Το Καρναβάλι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια καρναβαλικών εκδηλώσεων και ετοιμάζει μία σειρά εκπλήξεων για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας!
Τα πληρώματα του Καρναβαλιού ετοιμάζονται με γρήγορους ρυθμούς, το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού έχει εξαπλωθεί σε όλο το Μοσχάτο θέτοντας δοκιμασίες στις ομάδες του και δημιουργώντας αποκριάτικο κλίμα, το Σαφάρι του Ταύρου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε παιχνίδια και δοκιμασίες, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου και οι παραγωγικές δυνάμεις του Ταύρου συμμετέχουν  στις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το θεσμό!
Η κορύφωση των εκδηλώσεών μας έρχεται με τις δύο μεγάλες παρελάσεις μας, τη νυχτερινή στον Ταύρο, το Σάββατο 2 Μαρτίου και την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 3 Μαρτίου στο Μοσχάτο, με τη συμμετοχή αρμάτων και χιλιάδων μεταμφιεσμένων, αλλά και με τα παραδοσιακά Κούλουμα στην πλατεία Μεταμορφώσεως του Μοσχάτου και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο.
Καλώ όλους τους πολίτες μας να ζήσουν μαζί μας το κλίμα της αποκριάς, επιλέγοντας παράλληλα τα καταστήματα του Μοσχάτου και του Ταύρου για την ψυχαγωγία τους και τις αγορές τους.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου
Ανδρέας Γ. Ευθυμίου
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2019
ΣΑΒΒΑΤΟ 16  Φεβρουαρίου/ Μοσχάτο, 12.00, Σταθμός ΗΣΑΠ
Μίνι παρέλαση των συμμετεχόντων στο κυνήγι  του Χαμένου Θησαυρού από το σταθμό ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο μέχρι την πλατεία Μεταμορφώσεως, υπό τους ήχους της μπάντας κρουστών Quilombo.
ΚΥΡΙΑΚΗ 17  Φεβρουαρίου / Μοσχάτο, 12.00, πλατεία Μεταμορφώσεως-Σε συνδιοργάνωση με τον Εμπορικό Σύλλογο Μοσχάτου
Μία αποκριάτικη «σοκολατένια» Κυριακή για τα μικρά παιδιά. Στο φουσκωτό εργαστήριο σοκολάτας τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν σοκολάτα από το σιντριβάνι σοκολάτας!
ΤΕΤΑΡΤΗ 20  Φεβρουαρίου / Μοσχάτο, Αίθουσα εκδηλώσεων ΚΑΠΗ, πλ. Εθνικής Αντίστασης, Χαλκίδη 21
9.30-13.30: Εθελοντική Αιμοδοσία. Συμμετέχει στα πλαίσια του παιχνιδιού του το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού
ΣΑΒΒΑΤΟ 23  Φεβρουαρίου
Παιδικές εκδηλώσεις στο Athensheart,  Ταύρος, Πειραιώς 180
12.00-14.00: Αποκριάτικο party μεταμφιεσμένων για τα παιδιά των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων και της Α΄ και Β΄ τάξης των δημοτικών σχολείων Μοσχάτου και Ταύρου, στο επίπεδο 1.
18.00-20.00: «Glow in the Dark» για τα παιδιά της Γ΄ έως και ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων Μοσχάτου και Ταύρου, στο επίπεδο 2.
Σαφάρι Ενηλίκων στον Ταύρο
19.00: Αφετηρία παιχνιδιού από τις αιθ. 2-3 στα π. Σφαγεία Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου)
21.00: Μασκέ πάρτι στις αιθ. 2-3 (π. Σφαγεία): Πάρτι με ελεύθερη είσοδο για όλους με τους APALAENTE    
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 Φεβρουαρίου 
Μοσχάτο, 19.30, Πολιτιστικό Κέντρο «Θ. Αγγελόπουλος», Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού στο Μοσχάτο. Επετειακή εκδήλωση «30 χρόνια Καρναβάλι»- Εγκαίνια επετειακή έκθεσης
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 Φεβρουαρίου/  
Μοσχάτο, 19.00, Αμφιθέατρο Πολιτιστικού Κέντρου «Θ. Αγγελόπουλος», Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού στο Μοσχάτο.
Μουσικοθεατρική παράσταση: «Κάποτε Συνέβη» με τη συμμετοχή του Κώστα Βενετσάνου και γνωστών καλλιτεχνών. Συναυλία με τον Τέρη Χρυσό για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και για τους πολίτες. Μία εκδήλωση γεμάτη νοσταλγία και μουσική ικανή να ξεσηκώσει το κοινό! Είσοδος Ελεύθερη!
ΤΣΙΚΝΟ-ΠΕΜΠΤΗ, 28 Φεβρουαρίου
Μοσχάτο, 19.00, Σταθμός ΗΣΑΠ Μοσχάτου: Παραδοσιακά δρώμενα εν κινήσει προς την πλατεία Μεταμορφώσεως (Ταξιάρχη Παπαντώνη) από τον Όμιλο Ελληνικών Χορών. Συμμετέχει ο Πνευματικός Σύνδεσμος Κρητών Μοσχάτου-Ταύρου.
19.30: Πλατεία Μεταμορφώσεως  (Ταξιάρχη Παπαντώνη) στο Μοσχάτο.
Μουσικοχορευτική συναυλία με αποκριάτικα έθιμα και δρώμενα. Συμμετέχει ο Όμιλος Ελληνικών Χορών του Δήμου και πλαισιώνεται με μουσικό παραδοσιακό συγκρότημα.
Συμμετοχή με κεράσματα και συνδιοργάνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Μοσχάτου.
Ταύρος, 21.00, Αίθ. 7, π. Δημ. Σφαγεία, Πειραιώς και Επταλόφου, Ταύρος
Αποκριάτικο Ξεφάντωμα. Συμμετέχει το τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου «Ταυρίωνες» και οι επαγγελματίες από τον Ταύρο με κεράσματα.
ΣΑΒΒΑΤΟ, 2 Μαρτίου
Μοσχάτο, 11.30, πλατεία Μεταμορφώσεως (Ταξιάρχη Παπαντώνη): ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ σε συνδιοργάνωση με τον Εμπορικό Σύλλογο Μοσχάτου: Bubble Show, μαλλί  της γριάς και πολλές εκπλήξεις!
Live Πάρτι με τον πολιτιστικό σύλλογο Καλλιθέας “Music Road” για τους μικρούς μας φίλους, με disco μουσική και αποκριάτικη διάθεση!
ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ με πολλά δώρα και εκπλήξεις, σε παρουσίαση Κώστα Βενετσάνου και Κατερίνας Καρύδη
Ταύρος, 19.00: ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ από πλ. Αγίας Σοφίας έως Εμπορικό Κέντρο Athensheart. Συμμετέχουν πληρώματα από σχολεία, φορείς, συλλόγους της πόλης. Μοναδικό θέαμα από ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ.
20.00: Εμπορικό κέντρο Athensheart. Συναυλία με τους Kings και τους PlayersΕίσοδος για μεταμφιεσμένους! Με τις δωρεάν προσκλήσεις εισόδου που διατίθενται από το Δημαρχείο Μοσχάτου (Κοραή 36 & Αγίου Γερασίμου-τηλ.2132019600), από το π. Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου-τηλ.2132036200) και από τα ΚΕΠ Μοσχάτου και Ταύρου, υπάρχει ειδική τιμή για τα καταστήματα εστίασης του Athensheart
ΚΥΡΙΑΚΗ, 3 Μαρτίου
15.00: Λεωφ. Μακρυγιάννη/ ΜΟΣΧΑΤΟ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
Η Λεωφόρος Μακρυγιάννη θα γεμίσει με πληρώματα μεταμφιεσμένων και άρματα από το Μοσχάτο και τον Ταύρο. (Από Ρήγα Φεραίου μέχρι ΗΣΑΠ Μοσχάτου).  Η μεγάλη παρέλαση μεταμφιεσμένων του Δήμου, με τη συμμετοχή σχολείων, φορέων, ομάδων καρναβαλιστών, χορευτικών σχημάτων, αρμάτων, ζογκλέρ και ξυλοπόδαρων!
16.30: Λεωφόρος Μακρυγιάννη, στο ύψος της πλατείας Μεταμορφώσεως, Συναυλία με τον Χρήστο Μενιδιάτη!
Υγειονομική Κάλυψη των παρελάσεων του Καρναβαλιού από την RSF HELLAS
ΣΑΒΒΑΤΟ, 9 Μαρτίου
Ταύρος, 11.00-14.00: Αποκριάτικα εργαστήρια για παιδιά από το Σχολείο της Τέχνης. Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Ταύρος, Πειραιώς 206. Δημιουργικές ενότητες και εργαστήρια για τους μικρούς συμμετέχοντες: Δημιουργούμε αποκριάτικα πορτραίτα με μάσκες, φτερά, κομφετί και σερπαντίνες. Χορεύουμε με το παραδοσιακό γαϊτανάκι, παίζουμε παιχνίδια, μεταμορφωνόμαστε με face painting και χορεύουμε με αποκριάτικους ρυθμούς. Είσοδος ελεύθερη
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 Μαρτίου
11.30πμ – Πλατεία Μεταμορφώσεως Μοσχάτου (Ταξιάρχη Παπαντώνη) και Πάρκο Ηρώων (Ενόπλων Δυνάμεων) στον Ταύρο.
Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου κορυφώνονται με τα παραδοσιακά κούλουμα.
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 Μαρτίου
Μοσχάτο, 19.00, Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού, Μοσχάτο
Απονομή τιμητικών βραβείων στα πληρώματα του Καρναβαλιού!
Είσοδος Ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες