Ειδήσεις Σε Τίτλους


Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Υπέροχη Κατερίνα Στικούδη ως Αλίκη Βουγιουκλάκη στο YFSF

Η Κατερίνα Στικούδη, που αποδεικνύεται ο χαμαιλέοντας του τηλεοπτικού show, κλήθηκε να μιμηθεί την εθνική μας σταρ, την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δύσκολο το έργο της αλλά η Κατερίνα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και πραγματικά δουλεύει πολύ σκληρά κάθε της εμφάνιση στο τηλεοπτικό show.
Και αυτό φαίνεται και στο αποτέλεσμα. Γιατί πραγματικά πλησιάζει συνήθως εξαιρετικά το πρωτότυπο. Έτσι σήμερα βρέθηκε να πρέπει να τραγουδήσει το πασίγνωστο "Είναι το στρώμα μου μονό", από την ταινία που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές "Η κόρη μου η σοσιαλίστρια".

Και η αλήθεια είναι πως αν και μας ήταν δύσκολο να φανταστούμε την δυναμική Κατερίνα, γατούλα, εκείνη τα κατάφερε μια χαρά. "Ούτε ο άντρας σου δεν θα σε γνώριζε" της είπαμε πειράζοντας΄την στα παρασκήνια λίγη ώρα πριν βγει στην σκηνή... "Ο άντρας μου δυστυχώς δουλεύει και δεν μπορεί να έρθει να είναι εδώ στο γύρισμα" μας απάντησε εκείνη με το τεράστιο χαμόγελο που σπάνια βλέπει κανείς να φεύγει από το πρόσωπό της. Μπήκε δε τόσο στο "πετσί του ρόλου" που όταν ολοκληρώθηκε η εμφάνιση πήγε ως "Αλίκη" να πειράξει τον Δημήτρη Σταρόβα που είχε "όμηρο" το σακάκι της... Τι έγινε;
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες