Ειδήσεις Σε Τίτλους


Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Έκαψαν και κατέστρεψαν το άρμα του Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού

Στις φλόγες τυλίχτηκε το άρμα που είχε ετοιμάσει το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού για το φετινό Καρναβάλι Μοσχάτου-Ταύρου.
Το περιστατικό συνέβη στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου (2/3), ενώ το άρμα ήταν παρκαρισμένο στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης, δίπλα στο κλειστό γήπεδο της οδού Μιαούλη.

Η φωτιά αντιμετωπίστηκε από την Πυροσβεστική και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ως επικρατέστερο σενάριο για την φωτιά παρουσιάζεται ο εμπρησμός.
Για το θέμα, το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού εξέδωσε ανακοίνωση από τη σελίδα του στο facebook:
Χθες το βράδυ βρεθήκαμε στην άσχημη θέση να δούμε ένα κομμάτι του Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού να τυλίγεται στις φλόγες. Το άρμα της παρέλασης κάηκε ολοσχερώς. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς..
Δεν μας φοβίζει τίποτα όμως! Δε σταματάμε, δεν κρυβόμαστε, δεν κάνουμε πίσω! Είμαστε ομάδα και προχωράμε μαζί. Το σαφάρι και η παρέλαση θα γίνουν κανονικά. Σας θέλουμε κοντά μας, να δείξουμε ότι τίποτα και κανείς δε στέκεται εμπόδιο στην προσπάθεια μας. Να είστε εκεί!

Εξάλλου, πηγές από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου αναφέρουν ότι αυτό το περιστατικό δεν πρόκειται να ανακόψει τις εκδηλώσεις που ετοιμάζονται με την αποψινή νυχτερινή παρέλαση στον Ταύρο (στις 19:00) και την αυριανή μεγάλη παρέλαση στο Μοσχάτο (στις 15:00), πλην όμως θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες διαλεύκανσης της υπόθεσης.
Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν για να βρεθεί ο κόσμος στο Καρναβάλι και να στηρίξει το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού που έχει δώσει τα πάντα όλα αυτά τα χρόνια για τον θεσμό του Δήμου μας. Και επειδή εμείς γνωρίζουμε ότι είναι… τρελός ο Θησαυρός, είμαστε σίγουροι ότι κάποια έκπληξη – απάντηση ετοιμάζουν τα παιδιά!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες