Ειδήσεις Σε Τίτλους


Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

CIAO ITALIA ολοκαίνουργια ταινία με εικόνες από τους δρόμους και τα καταστήματα του Μοσχάτου μας!

Σήμερα το μεσημέρι στο Μοσχάτο έγιναν γυρίσματα για την ταινία του Γιώργου Παπαθεοδώρου CIAO ITALIA, που σύντομα θα βγει στους κινηματογράφους.

Στις εικόνες βλέπουμε μέρος των γυρισμάτων που έγιναν στην πλατεία Μεταμόρφωσης και στα μαγαζιά του Μοσχάτου!

Και εκεί που όλα τα περίμενες και ποτέ δεν ήταν αρκετά, έρχεται η πιο σουρεαλιστική κωμωδία για να γελάσουμε με την καρδιά μας!

Στην Ευρώπη της κρίσης και στην Ελλάδα της μιζέριας, μια παρέα νέων κοριτσιών όλες άνεργες, (όπως συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες του νότου), αποφασίζουν μέσα στην απελπισία τους να κάνουν μια αναίμακτη ληστεία προκειμένου να επιβιώσουν. Απευθύνονται σε μια υπέργηρη αντάρτισσα (Τιτίκα Σαριγκούλη) για να τους βοηθήσει.

Η αντάρτισσα τοποθετεί σαν υπεύθυνη και καθοδηγήτρια της ομάδας την ανιψιά της, η οποία είναι χορογράφος και πρώην μπαλαρίνα. Η ληστεία ετοιμάζεται με πολλά απρόοπτα. Ένας αστυνομικός – απομεινάρι της παλιάς Βασιλικής Χωροφυλακής (Ηλίας Λογοθέτης), ρατσιστής και εντελώς αγράμματος εμπλέκεται στα πόδια τους δημιουργώντας κωμικές καταστάσεις και εν αγνοία του εμποδίζει τη ληστεία – η οποία τελικά όμως πραγματοποιείται.

Το σχέδιο της ληστείας προχωράει και ολοκληρώνεται, η ομάδα εξαφανίζεται προκειμένου να μην αναγνωριστεί και κρύβεται σε ένα βουνό σε παλιό κρησφύγετο ανταρτών. Στην πόλη οι έρευνες και οι ανακρίσεις συνεχίζονται. Ο χωροφύλαξ “Σέρλοκ Χόλμς” (ή τουλάχιστον έτσι νομίζει) αντί να διαλευκάνει την υπόθεση την μπερδεύει πιο πολύ με τις εμμονές του. Η δαιμόνια ανιψιά αποπροσανατολίζει εντελώς τις έρευνες με αποτέλεσμα να φτάσουν σε αδιέξοδο.

Ο χρόνος περνάει, η ομάδα των κοριτσιών πάντα κρυμμένη στο βουνό. Η υπέργηρη αντάρτισσα πεθαίνει, με αποτέλεσμα η ομάδα του βουνού να αποκοπεί και να βρεθεί χωρίς καμία επαφή με τον έξω κόσμο. Ο καιρός περνάει και φτάνει η ημέρα που τα κορίτσια πρέπει να επιστρέψουν στον πολιτισμό όπως είχε συμφωνηθεί και έτσι μαθαίνουν ότι “η εγχείρηση επέτυχε, αλλά ο ασθενής απέθανε” Κατά τη διάρκεια της ταινίας θα ακούγονται διάφορες ειδήσεις από τηλεοράσεις και ραδιόφωνα που παίζουν στους χώρους που βρισκόμαστε οι οποίες θα περιγράφουν τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών, προς την Ελλάδα και τις άλλες χώρες του Ευρωπαϊκού νότου.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαθεοδώρου

Σενάριο: Μπάμπης Σπανός (βασισμένο σε μια ιδέα του Γιώργου Παπαθεοδώρου)

Υπεύθυνος παραγωγής & κατ’ επέκταση marketing και σχεδιασμό διανομής κάνει ο Αλέξανδρος Σπέντζος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Πάνος Γκόλφης

Διεύθυνση Παραγωγής: Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος

Οργάνωση Παραγωγής: Ναζλίδου Αναστασία

Ηθοποιοί: Ηλίας Λογοθέτης, Τιτίκα Σαριγκούλη, Μαρία Ζαχαρή – Δράκος Κώστας, Έππα Νίνα, Λαμπάτος Γιώργος, Μαρτζούκος Αλέξης,Νίκος Μάκας,Δημήτρης Τόκας,Υψηλάντη Κυριακή, Φιτσαντωνάκη Εβίτα, Χριστοδουλίδου Κατερίνα, Ψιλοπούλου Στίλβη.

Τη μουσική της ταινίας την υπογραφούν η Εν καρδία & οι στίχοι στο τραγούδι τέλους ανήκουν στην μεγάλη μας ποιήτρια ΚΙΚΗ ΔΗΜΟΥΛΑ.

Δείτε εικόνες από τα γυρίσματα στο Μοσχάτο μας εδώ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες