Ειδήσεις Σε Τίτλους


Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Μαλλιά κουβάρια Ρεγγίνα – Bill στο Power Of Love

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στο σπίτι του Power of Love η Ρεγγίνα Γκαϊνά και ο Bill Σαντρίας. Όλα ξεκίνησαν από τη στάση της παίκτριας στο Gala της Παρασκευής, όταν έβαλε τα γέλια με την αποχώρηση του Παύλου Παπαδόπουλου, προκαλώντας μάλιστα και την αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου.

Η Ρεγγίνα είχε αρχικά μια διένεξη με τον Νοντάρη, ωστόσο, στη συνέχεια μπήκε στη μέση και ο Bill, από τον οποίο, είπε η Ρεγγίνα, ότι δέχθηκε bullying.

«Βγαίνοντας από το σπίτι, από το Gala, μέσα στο κανάλι άρχισε μου είπε “θα πάρεις τα αρχ… μου”, δεν ξέρω τι εννοούσε. Εκτός από αυτό, μου είπε ότι από εδώ και στο εξής “από μένα έχεις σίγουρα πέντε αρνητικές, οπότε θα σε ψηφίζω μέχρι να πεθάνω”. Ήταν ειρωνική η συμπεριφορά του στο Gala μου έλεγε “ετοιμάσου, μάζεψε τα πράγματά σου” τραγουδούσε, ήταν ειρωνικός γενικά. Δεν ξέρω γιατί βγάζω τέτοιο μίσος. Ξέχασα και τη μούντζα που μου έριξε. Εγώ ότι έχω να σου πω στο λέω μπροστά, δεν πάω και κρύβομαι κάτω από τις γέφυρες και …πάρτα, μη στα χρωστάω, πάρτα εσύ, μη στα χρωστάω», είπε μεταξύ άλλων η Ρεγγίνα.

«Δεν ισχύουν αυτά, είναι ψεύτρα. Δεν είπα εγώ για πέντε αρνητικές, της είπα ότι με τη συμπεριφορά που έχει, θα την ψηφίζω μέχρι να πεθάνω», είπε ο Bill, ο οποίος όμως παραδέχθηκε ότι την μούντζωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες