Ειδήσεις Σε Τίτλους


Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ο Λάμπης Λιβιεράτος εξομολογείται για το πρόβλημα υγείας του αλλα και για το διαζύγιο του

Ο Λάμπης Λιβιεράτος, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή Ελένη και τη Νάνσυ Παραδεισανού, μίλησε μεταξύ άλλων και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, αλλά και για το διαζύγιό του από την Εύη Αδάμ και τη σχέση με τα παιδιά του.

«Έβγαλα χρήματα και ξόδεψα και έχασα. Πρέπει να υπάρχει κάποιο χρήμα να είσαι αξιοπρεπής και να κάνεις κάποια πράγματα στη ζωή σου. Άμα δεν είναι και πάρα πολύ δεν πειράζει. Πρώτα από όλα είναι η υγεία μας. Μόνο αν περάσεις ένα πρόβλημα υγείας μπορείς να καταλάβεις πόσο σημαντική είναι η υγεία. Εγώ πέρασα κάτι με την υγεία μου το οποίο το ξεπέρασα και δόξα τω Θεώ τώρα μια χαρά.

Μίλησα στα παιδιά μου για το διαζύγιο, φυσικά από τη δική μου πλευρά. Όχι με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, δεν χρειάζεται και κυρίως δεν έχω προσπαθήσει να μειώσω τη μητέρα τους στα μάτια τους. Το τι έχω εγώ με εκείνη δεν αφορά τα παιδιά μου και αυτό τους το έχω ξεκαθαρίσει και το έχω πει, τη μαμά τους να την αγαπούν και να τη σέβονται και είναι και καλή μαμά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες