Ειδήσεις Σε Τίτλους


Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Η Νατάσσα Μποφίλιου ραπάρει και αποκαλύπτει με ποιον επώνυμο ήταν ερωτευμένη!

Τη Νατάσσα Μποφίλιου μέχρι πρότινος την είχαμε στο μυαλό μας τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι παρουσιάστηκε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη.
Η καλλιτέχνις, η οποία εδώ και λίγο καιρό δηλώνει πολύ ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή, ειδικά μετά τον γάμο της με τον εκλεκτό της καρδιάς της, δεν δίστασε να αποκαλύψει με ποιον είχε πάθει… crash όταν ήταν μικρή. Ξέρετε, με ποιον ήταν ερωτευμένη όταν ήταν στην εφηβεία και ποιον καλλιτέχνη είχε σε πολλές αφίσες μέσα στο δωμάτιό της. Αυτόν που στα όνειρά της ήλπιζε να έχει στο μέλλον ως σύντροφο.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ λοιπόν, παραδέχτηκε πως ήταν ερωτευμένη με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, όπως βέβαια και ο μισός γυναικείος πληθυσμός εκείνη την εποχή μιας και μέσα από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους κατάφερνε να γοητεύσει τους πάντες.
Επίσης, η Μποφίλιου δεν δίστασε να ερμηνεύσει τη μεγάλη της επιτυχία «Σε έχω βρει και σε χάνω» με ραπ ρυθμούς, γεγονός που φυσικά μας επέτρεψε να δούμε και μία άλλη πλευρά της, καλλιτεχνικά.
Η τραγουδίστρια απέδειξε πως το ταλέντο της είναι αστείρευτο και πως μπορεί να ελίσσεται σε κάθε μουσική πρόκληση και σε ό,τι και αν της ζητηθεί. Απολαύστε την στο βίντεο...
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες