Ειδήσεις Σε Τίτλους


Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ο ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας μιλάει για την συμμετοχή του στην Γυναίκα Χωρίς Όνομα

Συστήστε μας τον Μιχάλη...  
Είναι ο μικρός αδελφός του Δημήτρη, ένα παιδί που είχε δύσκολα παι­δικά χρόνια, γιατί νόμιζε ότι δεν είχε την αγάπη που θα έπρεπε να είχε από τους γονείς του. Και σε αυτό το γεγο­νός σίγουρα έπαιξε ρόλο ο αδελφός μου, αφού ήταν εκείνος που άλλαξε τη διαθήκη την οποία είχε αφήσει η μητέ­ρα μας. Αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρό­λο σε σχέση με το γεγονός ότι δεν έχω αγάπη από κανέναν. Και εκεί ξεκινάει το όλο θέμα με τη Μαρίνα, στην οποία θέλω να σταθώ δίπλα της σε όλα. Επί ­πλέον θέλω να είμαι δίκαιος με όλους, λόγω των προβλημάτων που βίωσα.  

Έχετε κοινά με τον ήρωα;  
Πολλά, ευτυχώς δεν είναι αντίθετος χαρακτήρας από μένα. Και εγώ πιστεύω στο δίκαιο. Ο Μιχάλης είναι βα­θιά καλό παιδί και παλεύει. Δεν τα βρήκε εύκολα. Είχε λεφτά από μικρός και αυτό του εξασφάλισε μια ήρεμη και ήσυχη ζωή. Αυτή η ενέργεια του αδελφού του με τη διαθήκη αποκλείοντάς τον από αυτή θεωρώ ότι τον έκανε πιο δίκαιο και σκληραγω­γημένο άνθρωπο, κάτι που το έχω και εγώ ως Θανάσης.   

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίσατε στα γυρίσματα;  
Στις αρχές δεν μπορούσα να συνηθίσω τους ρυθμούς, ήταν εξοντωτικοί. Αυ­τό όμως συνηθίζεται και πλέον το απο­λαμβάνω. Να φανταστείτε ότι όταν δεν έχω γύρισμα μου λείπει η όλη διαδι­κασία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες