Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Αλλάζει κανάλι η αγαπημένη δραματική σειρά Η Ζωή Εν Τάφω

Πριν από αρκετό καιρό σάς γράψαμε πως στο πλαίσιο των αλλαγών ''ανανέωσης'' που επιχειρεί η ΕΡΤ, ενδέχεται να ενταχθεί και η...αλλαγή καναλιού για το σίριαλ, ''Η ζωή εν τάφω''! Επίσημα ,λοιπόν, πια αυτή η αλλαγή, καθώς με ανακοίνωση η ΕΡΤ ενημερώνει πως πλέον η σειρά θα βγαίνει από την ΕΡΤ2. 

Μάλιστα, πέραν της αλλαγής καναλιού, το σίριαλ αλλάζει τόσο μέρα όσο και ώρα προβολής. Εκεί ,εν ολίγοις, που το κοινό έβλεπε τη σειρά κάθε Πέμπτη στις 22.00 από την ΕΡΤ1 ,πλέον θα τη βλέπει κάθε Τετάρτη στις 20.30 από την ΕΡΤ2.

Να θυμίσουμε πως η σειρά εξ αρχής προοριζόταν για την ΕΡΤ2 κι όχι για την ΕΡΤ1.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:
Το 12ο και το 13ο επεισόδιο της νέας σειράς ,«Η ζωή εν τάφω», που βασίζεται στο ομότιτλο αντιπολεμικό μυθιστόρημα του Στράτη Μυριβήλη, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τετάρτη 8 και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, στις 20:30. Η δραματική σειρά εποχής, σε σενάριο και σκηνοθεσία Τάσου Ψαρρά, θα ολοκληρωθεί σε 16 ωριαία επεισόδια.  

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Έπειτα από την ερωτική επιστολογραφία του Αντώνη Κωστούλα, εθελοντή στρατιώτη στη Μεραρχία Αρχιπελάγους, με την τρυφερή Μυρσίνη, δασκάλα του Παρθεναγωγείου Μυτιλήνης, ακολουθούμε τα βήματα των πολιτικών εξελίξεων που μας οδηγούν στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και γενικότερα διαπλέουμε σε μια διαχρονική ματιά των απάνθρωπων συνθηκών και της καταστροφικής ματαιότητας κάθε πολέμου. Μία υπέροχη, ευαίσθητη ερωτική ιστορία, που μεγαλώνει όπως «μια παπαρούνα» στα ζοφερά χαρακώματα. 

Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιήθηκαν σε πολλά σημεία της Ελλάδας και κυρίως στη Μυτιλήνη, τη Μακεδονία και την Αττική. Το casting συνθέτουν μεγάλα και καταξιωμένα ονόματα του εγχώριου καλλιτεχνικού στερεώματος, όπως Δημήτρης Μοθωναίος, Γιάννης Μπέζος, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νίκος Πουρσανίδης, Γιώργος Αρμένης, Δημήτρης Ήμελλος, Ερρίκος Λίτσης, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Βαγγέλης Στρατηγάκος. 

Αντιπολεμική δραματική σειρά 16 επεισοδίων, παραγωγής 2018-2019. 
Σκηνοθεσία-σενάριο: Τάσος Ψαρράς.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες