Ειδήσεις Σε Τίτλους


Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Ελένη Καρποντίνη-Βασίλης Λιάτσος κάθε μέρα σφαζόμαστε

Την… απίστευτη παραδοχή ότι καθημερινά καβγαδίζουν μέχρι… σφαγής, έκαναν στον αέρα της εκπομπής του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος.
Αφού μίλησαν για τον έρωτά τους που ξεκίνησε κάπως… ανορθόδοξα, μιας και ήταν πρώτα φίλοι, οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί αναφέρθηκαν και στην καθημερινότητά τους που δεν είναι και τόσο… εύκολη. «Ο έρωτάς μας δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αρχικά ήμασταν φίλοι και συνεργάτες αλλά γελούσαμε πολύ» είπε η Ελένη Καρποντίνη η οποία μάλιστα αποκάλυψε πως η σχέση τους ξεκίνησε όταν βγήκαν για φαγητό όταν της το πρότεινε ο Αιμίλιος Λιάτσος.
Όπως τόνισαν και οι δύο, η σχέση τους δημιουργήθηκε μετά από έξι μήνες αφότου είχαν γνωριστεί και έκαναν παρέα και η κατάληξη αυτού του lovestory ήταν ένας ευτυχισμένος γάμος και δύο γιοι που είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους. Οι ίδιοι τόνισαν στην εκπομπή: «Δεν ζηλεύουμε ο ένας τον άλλον. Κάθε μέρα σφαζόμαστε. Τσακωνόμαστε για καθημερινά πράγματα, αλλά στο τέλος της μέρας είμαστε αγαπημένοι».
Δείτε τι άλλο αποκάλυψαν στο βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες