Ειδήσεις Σε Τίτλους


Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Στο ένθετο “tv kous kous” του Ελεύθερου Τύπου και τη Μάρτζυ Λαζάρου έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μίλησε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες.
«Δεν έχω ανοίξει εγώ φέτος κανένα μέτωπο. Φέτος είναι ο ρόλος μου. Και όταν παίρνω έναν ρόλο, τον ζω, όπως έκανα και στις προηγούμενες συνεργασίες μου. Οπότε φέτος, καλώς ή κακώς, ο ρόλος μου είναι σχολιαστικός και όχι να κινούμαι προσβλητικά για κάποιον. Και δεν κολλάω και να ζητήσω συγγνώμη, αν χρειαστεί. Μακάρι να μου είχαν δώσει το ρόλο του Καλλίδη, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στη μαγειρική, αλλά εμένα μου έδωσαν αυτό το ρόλο.

Δεν έχω πει κάτι αρνητικό για τον Βασάλο. Ο Βασάλος, αντί να τα βάλει με τη Φαίη, τα έβαλε μαζί μου και εγώ δεν είχα καμία εμπλοκή σε αυτό. Εγώ δεν άνοιξα κανένα μέτωπο με τον Βασάλο. Ίσα ίσα τον εκτιμώ και γι’ αυτό τον κάλεσα στη «γιαγιά». Βέβαια, είμαι 100% σύμφωνος με την απόφαση της Φαίης και δεν θα τον δείτε στη «γιαγιά». Τη στηρίζω πλήρως σε αυτό», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες