Ειδήσεις Σε Τίτλους


Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με δική του εκπομπή στην τηλεόραση μας

Έχει κάνει αρκεά πράγματα στη μικρή οθόνη και τώρα θα προστεθεί ακόμη ένα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Έτσι λοιπόν μίλησε γι' αυτό ενώ παράλληλα αποκάλυψε αν η πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε στο Mega ήταν καινοτόμα ή βάδισε στην πεπατημένη.

Έρχομαι στην τηλεόραση.

Γιατί έχουμε να σε δούμε από το 2016 που έκανες το «Ραντεβού»;
Μου αρέσει η τηλεόραση, αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχω λείψει. Μου αρέσει η τηλεόραση και είμαι εκεί με τις παραστάσεις μου κάθε εβδομάδα. Ούτε στον κόσμο λοιπόν έχω λείψει και αυτό φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης των παραστάσεων όταν προβάλλονται στην τηλεόραση και παρά το γεγονός ότι κάποιες έχουν προβληθεί αρκετές φορές.
Ήρθαν μετά το «Ραντεβού», που το διασκέδασα πάρα πολύ, κάποιες προτάσεις, αλλά δεν με κάλυψαν. Είπα «όχι» σε πράγματα που θεωρούσα πολύ εύκολα και νομίζω δεν θα κάλυπταν και το κοινό. Το παρουσιαστιλίκι το κάνουν πολλοί και καλά. Ο κόσμος θέλει άλλα πράγματα από μένα.
Επιστρέφεις όμως του χρόνου με εκπομπή στον ΑΝΤ1. Θέλω να μου περιγράψεις τι έρχεται στις οθόνες μας.
Ναι, επιστρέφω. Θα είναι μια μικρή επιθεώρηση με ζωντανό κοινό. Θα είναι μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή με σκετς, με φυσικές αντιδράσεις του παριστάμενου κοινού. Δεν θα έχουμε «κονσέρβα» γέλια. Πάει για το δεύτερο μισό της νέας σεζόν λόγω των θεατρικών μου υποχρεώσεων.
Πλέον έχεις μπει και στο κομμάτι της τηλεοπτικής παραγωγής. Το φοβήθηκες δεδομένων των οικονομικών συνθηκών που επικρατούσαν στην τηλεόραση στον αποφάσισες να κάνεις το συγκεκριμένο βήμα;
Πράγματι, σε κάποιες περιπτώσεις έφαγα τα μούτρα μου. Από κάποιο κανάλι δεν πληρώθηκα, από άλλα πληρώθηκα όλα τα συμφωνημένα. Δεν το φοβήθηκα γιατί μου αρέσει η δημιουργία. Άσχετα αν παίζω εγώ. Ήθελα να κάνω πράγματα στην τηλεόραση φτιαγμένα με το μεράκι μου. Υπήρχε ρίσκο και σε κάποια κομμάτια έπεσα έξω. Τι να κάνουμε...
Γιατί δεν σε έχουμε δει μέχρι σήμερα πρωταγωνιστή σε κάποια κλασική κωμική σειρά;
Μου έχουν γίνει κατά καιρούς προτάσεις και σε αυτό. Ίσως γιατί από την αρχή χάραξα έναν one man show δρόμο - πάντα βέβαια οι εκπομπές μου είχαν μεγάλο επιτελείο ηθοποιών. Σίγουρα θα μπορούσα να το δοκι­μάσω στο μέλλον. Δεν απορρίπτω τίποτα
Μετάνιωσες για την ανάληψη της πρωινής ζώνης του MEGA;
Καθόλου. Στο Μega έδειξα πως υπάρχει και μια άλλη πρωινή πρόταση. Απέφυγα όσο μπορούσα τα κουτσομπολιά και όλα αυτά. Μετά η εκπομπή μπήκε στα συνηθισμένα καλούπια και ήταν μια απ’ τα ίδια εκπομπή, με διαφορε­τικό παρουσιαστή. Από την αρχή όμως αρνή­θηκα να κάνω κουτσομπολιό στο πρωινό.
Σε επιτροπή talent show θα πήγαι­νες;
Νομίζω όχι. Δεν μου αρέσει να κρίνω. Υπάρ­χουν παιδιά με ταλέντο και πρέπει να το δεί­ξουν μέσα σε τρία λεπτά και με πολύ άγχος. Δεν θα μπορούσα να το κάνω. Και εμένα ως ηθοποιός δεν μου άρεσε να πηγαίνω σε οντι­σιόν. Στις δικές μου οντισιόν μιλάμε πολύ με τα παιδιά πριν ξεκινήσουμε, για να χαλαρώ­σουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες