Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Πρόταση στην Ελεονώρα Ζουγανέλη έγινε για την θέση του Μαραβέγια στο The Voice!

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο The Voice συζήτησαν στο Πρωινό, όπου όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη αναμένεται μέχρι αύριο να δώσει την τελική της απάντηση για την πρόταση που της έγινε για τη θέση του κριτή.
«Έγινε χθες κρούση και πρώτο ραντεβού με την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Το όνομά της ακουγόταν όλο το καλοκαίρι και για το Final Four του ΑΝΤ1. Χθες έγινε το ραντεβού, απλά το θέμα είναι ότι ο χρόνος την πιέζει γιατί στις 23 του μήνα ξεκινούν τα γυρίσματα του Voice. Έχει σχεδόν ένα 24ώρο να δώσει τη θετική ή την αρνητική απάντηση γιατί θα πρέπει να ξεκινήσει γυρίσματα.

Είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει πολύ γρήγορα.

Εγώ, σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ που νομίζω ότι είναι έγκυρο, επειδή ο Κωστής έχει κερδίσει τρεις φορές το παιχνίδι, προτάθηκε να μοιραστεί τη δική του καρέκλα», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

«Επειδή ο χρόνος πιέζει και η θέση παραμένει κενή μετά και το ναυάγιο με τον Γιώργο Μαζωνάκη, υπάρχει μια πληροφορία ότι ο Κωστής Μαραβέγιας δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Σάκη Ρουβά, προκειμένου να το ξανασκεφτεί μήπως και επιστρέψει στη θέση του», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες