Ειδήσεις Σε Τίτλους


Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Φόνος-σοκ έρχεται στο φινάλες στις Άγριες Μελισσές μας

Το φινάλε της φετινής σεζόν στις ''Άγριες Μέλισσες'' θα εξελιχθεί σε θρίλερ αφού η αυλαία θα πέσει με μια απίστευτη αποκάλυψη, έναν φόνο, και μια φυλάκιση! 

Το φετινό φινάλε στο σίριαλ θα είναι πολύ δραματικό και θα κλάψουν εκατομμύρια τηλεθεατές. Ο Νέστορας θα μάθει πως ο Κυπραίος είναι φονιάς του καλού του φίλου αλλά και του γιου του την περίοδο της γερμανικής κατοχής! Όμως, δεν θα καταφέρει να το αποδείξει για να κλείσει τον Θωμά στη φυλακή. Ωστόσο, ενημερώνει την Ελένη για το τι έχει συμβεί και εκείνη καταλαβαίνει πως έχει σχέση με έναν πραγματικά πολύ επικίνδυνο άνθρωπο. Προσπαθεί να χωρίσει με ήρεμο τρόπο μαζί του και να απομακρυνθεί, αλλά δεν θα είναι και τόσο εύκολο... 

Ο Θωμάς καταλαβαίνει πως κάτι ύποπτο συμβαίνει και πιέζει την Ελένη. Μεταξύ των δύο θα ξεσπάσει μεγάλος καβγάς κι εκεί η Ελένη με τον δυναμικό αλλά και απρόβλεπτο χαρακτήρα που τη διακρίνει θα αποκαλύψει στον Θωμά πως γνωρίζει τα πάντα για το παρελθόν του, πως θα έπρεπε να είναι ήδη στη φυλακή, και πως οριστικά και αμετάκλητα πια δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του. Τότε ο Θωμάς την εκβιάζει: Ή θα μείνεις μαζί μου ή θα πας στη φυλακή μαζί με τις αδελφές σου για το φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Ο εκβιασμός είναι σκληρός και ο καβγάς θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Σε ένα ατύχημα ο Θωμάς θα πεθάνει. Δεν θα τον σκοτώσει η Ελένη, αν και θα τον έχει απειλήσει πως θα τον σκοτώσει. Όπως και να 'χει ,όμως, όλες οι υποψίες θα πέσουν πάνω της και θα βρεθεί για ακόμη μία φορά στη φυλακή, ύποπτη τώρα για τη δολοφονία του Θωμά Κυπραίου. 

Θα καταφέρει η Ελένη να βγει αλώβητη και από αυτή την ιστορία; Κι εφόσον αυτή η εξέλιξη επιβεβαιωθεί, είναι κάτι το οποίο οι τηλεθεατές της σειράς του ΑΝΤ1 θα το μάθουν την επόμενη σεζόν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες