Ειδήσεις Σε Τίτλους


Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Κανονικά στον αέρα θα βγει για 30χρονιά το ''Καλημέρα Ελλάδα'' στον ΑΝΤ1

 Ξεκινάει κανονικά τελικά ο Γιώργος Παπαδάκης με το «Καλημέρα Ελλάδα» στον ANT1 και σήμερα μάθαμε και ποια θα βρίσκεται δίπλα του!


Ο Γιώργος Παπαδάκης βρίσκεται ήδη στις επάλξεις, δεν «χαμπαριάζει» από Κορονοϊό και πολύ καλά κάνει, και μαζί με την ομάδα του δουλεύουν πυρετωδώς ώστε η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα να βγει στον αέρα στις 7 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το πρωί.

Φέτος ο «δάσκαλος» της πρωινής ζώνης συμπληρώνει 30 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα ωστόσο η διαθέσή του για δουλειά είναι αυτή ενός νέου δημοσιογράφου που πιάνει πρώτη φορά δουλειά.

Εξήγησε πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ώστε ο ίδιος να βγαίνει στον αέρα από το σπίτι όπως έγινε την περίοδο της καραντίνας.

Οσο για το ποια θα είναι δίπλα του στη νέα σεζόν που ξεκινάει, το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει στην ουσία την Αλεξάνδρα Καϋμένου που αποχώρησε από την εκπομπή, είναι σύμφωνα με  πληροφορίες η Χρύσα Φώσκολου, την οποία εγκρίνει φυσικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η νεαρή δημοσιογράφος, Χρύσα Φώσκολου, ήταν μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη, κάτι που πέρσι συνέβη και με την Αλεξάνδρα Καϋμένου που ξεκίνησε από την καλοκαιρινή εκπομπή και μετά μεταπείδησε στην μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες