Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών


Οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ και μάλιστα αυξάνονται τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω μείωσης της καθιερωμένης προσφοράς αίματος. Τις τελευταίες εβδομάδες, παρατηρήθηκε στη χώρα μας αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας COVID-19, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στους ασθενείς που χρειάζεται να μεταγγιστούν.


Για τους λόγους αυτούς, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, καλεί νέους και παλιούς εθελοντές αιμοδότες να ανταποκριθούν στις ανάγκες αυτής της δύσκολης περιόδου και να προσέλθουν σε έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 27 Αυγούστου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από τις 11πμ έως τις 6μμ.


Η αιμοληψία διενεργείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο προσωπικό του ΕΚΕΑ και όλες οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την κάλυψη των μεταγγίσεων ασθενών, σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.


Τονίζουμε ότι για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών και συγκεκριμένα:


· χορήγηση του προβλεπόμενου από τον ΕΟΔΥ εξοπλισμού ατομικής προστασίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικό) για το προσωπικό και τους εθελοντές αιμοδότες που θα συμμετάσχουν


· αποστείρωση στις καρέκλες αιμοδοσίας


· τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των καρεκλών αιμοδοσίας


· τηλεφωνικά ραντεβού, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού

Χορηγός Επικοινωνίας : www.Futurewebradio.Com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες