Ειδήσεις Σε Τίτλους


Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση για τον αγιασμό στο 5ο Δημ. Σχολείο Μοσχάτου!


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί Γονείς, Σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα γίνει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11.15 π.μ..

Οι μαθητές της Α΄ τάξης θα προσέλθουν στο σχολείο στις 11:00 π.μ.,ενώ οι μαθητές των Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄, και Στ΄τάξεων θα προσέλθουν στις 10:50 π.μ.από την καγκελόπορτα της Πλάτωνος.

Όλοι οι μαθητές και μαθήτριες θα φορούν μάσκα και οι γονείς δε θα εισέλθουν στον χώρο του σχολείου.

Οι μαθητές της Α΄ τάξης θα αποχωρήσουν αμέσως μετά το τέλος της τελετής (περίπου 11:30) από την καγκελόπορτα της Χειμάρας που βρίσκεται απέναντι από τη στάση του λεωφορείου, ενώ οι υπόλοιπες τάξεις θα αποχωρήσουν από την ίδια πόρτα στις 12:00.

Οι γονείς θα προσέλθουν στην έξοδο αποχώρησης ανά τάξη. Μόλις ολοκληρώνεται η αποχώρηση της μιας τάξης θα προσέρχονται οι γονείς της επόμενης τάξης. Κατά την αποχώρηση της Α΄ τάξης οι γονείς παρακαλούνται να είναι τουλάχιστον 5 λεπτά νωρίτερα στην εξώθυρα του σχολείου.

Την τελετή του αγιασμού θα παρακολουθήσουν μόνο οι μαθητές της Α΄ τάξης. Οι υπόλοιποι μαθητές/τριες θα ανέβουν κατευθείαν στις τάξεις τους, όπου θα γνωρίσουν τις δασκάλες/ους τους και θα ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα σχετικά με την αντιμετώπιση του Covid-19.

Μετά το τέλος της τελετής του αγιασμού θα περάσει ο ιερέας από όλες τις τάξεις για να ευλογήσει τους μαθητές/τριες.

Τα βιβλία θα δοθούν την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου όπου οι μαθητές/τριες θα φέρουν και τις τσάντες τους.

Το πρόγραμμα για όλες τις τάξεις από 15 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινά στις 8.15 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 13.15 οπότε και θα αποχωρούν τμηματικά τα παιδιά.

Για τη λειτουργία του ολοήμερου προγράμματος θα δοθεί ανακοίνωση. Η ενημέρωση γονέων θα γίνεται τηλεφωνικά, με ανακοινώσεις γραπτές και με email μέσω myschoolκαι στην ιστοσελίδα του σχολείου. Βεβαιώσεις εργασίας για τους γονείς που θα χρειαστούν θα δοθούν μετά την αποχώρηση όλων των παιδιών.

Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε για τα υγειονομικά πρωτόκολλα αντιμετώπισης του Covid -19 (οδηγίες του ΕΟΔΥ) από την ιστοσελίδα του σχολείου. 

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά !!!
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες