Ειδήσεις Σε Τίτλους


Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Επιστρέφει στο Youtube κανάλι το ''Ράδιο αρβύλα''


Πρώτος τελειώνει τη σεζόν, τελευταίος την εγκαινιάζει. Ο λόγος για τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του από τη Θεσσαλονίκη που αποχαιρέτησαν το κοινό τους στις 11 Μαίου κι έκτοτε έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους. Ωστόσο, δεν λένε να αλλάξουν συνήθειες όσα χρόνια κι αν περάσουν είτε είναι εντός ή εκτός τηλεόρασης.


Αλλωστε, μπορεί πολλά να λέγονται και να γράφονται για την τηλεοπτική επιστροφή τους, ωστόσο, ένα είναι σίγουρο ότι οι “Ράδιο Αρβύλα”, ο κόσμος να χαλάσει θα επιστρέψουν στο 
youtube με καινούρια επεισόδια. Μάλιστα, η ομάδα δουλεύει πυρετωδώς ώστε να επιστρέψει γύρω στα τέλη Οκτωβρίου, όπως συνέβαινε άλλωστε και την εποχή που οι Ράδιο Αρβύλα αποτελούσαν μέλη κάποιου τηλεοπτικού σταθμού. Το κανάλι των Αρβύλα στο youtube μετράει πάνω από 166.000 εγγεγραμμένους χρήστες και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα νέα επεισόδια της αγαπημένης εκπομπής.


Μπορεί αυτή τη στιγμή, οι Θεσσαλονικείς να έχουν δεχτεί διάφορες προτάσεις και από τον Ιανουάριο που έφυγαν από τον ΣΚΑΪ να έχουν δεχτεί πρόταση από όλους σχεδόν τους τηλεοπτικούς σταθμούς όπως άλλωστε συνέβη και όταν έφυγαν από τον ΑΝΤ1 το 2018 ωστόσο μέχρι στιγμής είναι πολύ δύσκολο κάποιος να αποδεχτεί εύκολα τις απαιτήσεις τους σε συνδυασμό με την υψηλή αμοιβή τους και το κόστος παραγωγής. Αν και αυτή τη φορά οι μνηστήρες υπολογίζονται σε δυο, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί πριν το τέλος του 2020 με τις αρχές του 2021.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που ο Αντώνης Κανάκης τοποθετήθηκε για κάποιο θέμα δημόσια ήταν για να πάρει θέση για το 
Big Brother και να τα βάλει με τον ΣΚΑΪ που πήρε την απόφαση να εντάξει στο πρόγραμμά του ενα τέτοιο τηλεοπτικό προϊόν, κάτι που είχε ξανακάνει και στο παρελθόν και στην περίπτωση του ΑΝΤ1 κάθε φορά που δεν συμφωνούσε με αποφάσεις και εκπομπές του σταθμού.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες