Ειδήσεις Σε Τίτλους


Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Οι αγώνες της Τετάρτης του Champions League στο MEGA!


Σε δυο πυλώνες αναμένεται να κινηθεί το πρόγραμμα του MEGA και φέτος αλλά κυρίως από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν ακολουθώντας λίγο έως πολύ τον δρόμο του “παλιού” MEGA.


O ένας έχει να κάνει με την ελληνική μυθοπλασία που όλο και περισσότερο ενισχύεται με νέες συνεργασίες (βλέπετε συμβόλαιο με το δίδυμο Ρέππα – Παπαθανασίου αλλά και προσφάτως την σχεδόν απαγωγή από τον ΣΚΑΪ του Ανδρέα Γεωργίου συν τις συνεργασίες με Τίνα Καμπίτση και Μυρτώ Κοντοβά) και ο άλλος έχει να κάνει με τα αθλητικά που ο Βαγγέλης Μαρινάκης λόγω και του Ολυμπιακού έχει σε περίοπτη θέση και δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει.

Ετσι, παράλληλα με την Cosmote TV, το MEGA είναι το μοναδικό ελεύθερο κανάλι που απέκτησε πριν από λίγες μέρες μετά από σχετικό διαγωνισμό κατ’ αποκλειστικότητα τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ποδοσφαιρικών αγώνων του Champions League που θα μεταδίδονται κάθε Τετάρτη βράδυ. Από την άλλη, ο ΟΤΕ αναλαμβάνει τα δικαιώματα για όλους τους αγώνες του Champions League, του Europa league και της Confederation League. Αυτή τη φορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα περιλαμβάνουν την επιπλέον διοργάνωση Confederation League, η οποία θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον εξαιτίας της υψηλής συμμετοχής ελληνικών ομάδων. Η συμφωνία και το MEGA όπως άλλωστε και για την Cosmote TV ισχύει για τρία χρόνια και αφορά στην περίοδο 2021-2024 και συγκεκριμένα τις σεζόν, 2021-22, 2022-23 και 2023-24.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες