Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Η Χριστίνα Λαμπίρη έρχεται στο Μακεδονία Tv!Μαθετε το όνομα της νέας εκπομπής της!


Με πυρετώδη ρυθμό συνεχίζονται στο Μακεδονία Tv οι προετοιμασίες για τη νέα εκπομπή με την Χριστίνα Λαμπίρη κι εμείς σας αποκαλύπτουμε ποιο θα είναι το όνομα αυτής, καθώς και φωτογραφίες από τα παρασκήνια.


Όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα η δίωρη αυτή νέα εκπομπή με την Χριστίνα Λαμπίρη που θα φέρει το όνομα «Ότι πεις… με τη Χριστίνα» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στις 17.00. Θα προβάλλεται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου 17.00 -19.00.

Την αρχισυνταξία της εκπομπής έχει αναλάβει η Γωγώ Σαμπάνη. Η Χριστίνα μαζί με την αρχισυντάκτριά της στήνουν παρέα ένα μαγκαζίνο που εννοείται ότι θα έχει έντονο γυναικείο ύφος, αλλά δεν θα είναι μόνο αυτό. Θα  έχει και κοινωνικά θέματα, προσωπικές ιστορίες, ιστορίες της διπλανής πόρτας, ενημέρωση, ενώ δεν θα λείψει και το life-style κομμάτι.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει να εμφανιστεί στη τηλεόραση από το καλοκαίρι του 2018. Την περίοδο εκείνη, η Χριστίνα Λαμπίρη έκανε την τότε νέα εκπομπή με το όνομα «Εμείς» στο Epsilon ΤV (που μετεξελίχθηκε σε ΟPEN ΤV) και ακριβώς στο τέλος της σεζόν τότε είχε ανακοινώσει την αποχώρηση της από τη τηλεόραση λέγοντας ότι ήθελε να αφιερώσει πολύτιμο και ποιοτικό χρόνο στην προσωπική της ζωή και στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Βέβαια ένα χρόνο μετά όταν ρωτήθηκε γιατί εγκατέλειψε τη τηλεόραση είχε πει τα εξής: «Όταν έπαψα να έχω συνεργάτες που να δουλεύουν ομαδικά, θεώρησα τίμιο να κάνω μία ανάπαυλα».

Η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν να επιστρέψει στη τηλεόραση και πέρσι κάνοντας μια εκπομπή κοινωνικο-ενημερωτική που στηρίζονταν σε μια ιδέα του Σταμάτη Μαλέλη ωστόσο τα πράγματα για άγνωστους λόγους δεν προχώρησαν και δεν κατέστη δυνατή η πραγματοποίηση της συγκεκριμένης παραγωγής.


Να θυμίσουμε ότι στη τελευταία της εκπομπή -πριν δύο χρόνια- στο Epsilon ΤV η Χριστίνα Λαμπίρη -βλέποντας το βίντεο που είχαν ετοιμάσει τότε οι συνεργάτες της- εμφανώς συγκινημένη την είδαμε μπρος στη κάμερα να λέει:

«Είναι η συγκεκριμένη παράνοια αυτής της δουλειάς που σου δημιουργεί έναν εθισμό εξαιρετικά επικίνδυνο. Αν καταφέρεις να ξεπεράσεις τον εθισμό αυτόν, γιατί σκέφτεσαι τον εαυτό σου, «πως θα είμαι χωρίς αυτή την τρέλα;», «μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή;».


Η απάντηση μέχρι σήμερα που μιλάμε για εμένα, ήταν όχι. Η ζωή μου και αυτό ήταν ένα. Δεν μπορούσα να τα ξεχωρίσω. Ακριβώς junky όμως αυτής της τρέλας, της παράνοιας που τη ζούσα ξεκινώντας πίσω από τις κάμερες, τρέχοντας προ αμνημονεύτων με τις κασέτες στους διαδρόμους να προλάβουμε. Μια ζωή υπέροχη. Ήταν ένα εξαιρετικό ταξίδι, μοναδικό. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και κανονικά αυτό πρέπει να γίνει στο τέλος της εκπομπής, αλλά μιας που το ξεκινήσαμε, ας το κάνουμε.

Πηγή : Youfly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες