Ειδήσεις Σε Τίτλους


Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Η νέα μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ κάνει πρεμιέρα αύριο το απόγευμα! Δείτε τους χώρους του Σπιτιού!


24 ωρες απομένουν για την πρεμιέρα του House of Fame – L’ academia και για να γνωρίσουμε από κοντά τους 18 σπουδαστές που θα γεμίσουν την μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ.


Παρά το γεγονός ότι το η Ακαδημία στεγάζεται εκεί που μερικούς μήνες πριν ήταν το “σπίτι” του Big brother, οι χώροι δεν θυμίζουν σε τίποτα το προηγούμενο σπίτι όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τις φωτογραφίες που για πρώτη φορά δημοσιεύονται στο youfly.com αποτυπώνοντας τα υπνοδωμάτια, το σαλόνι, τον εξωτερικό χώρο της πισίνας αλλά και ένα από τα δωμάτια διδασκαλίας, καθώς οι σπουδαστές θα ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα μαθημάτων από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα ενώ όπως και σε κάθε Ακαδημία απαγορεύονται οι αδικαιολόγητες απουσίες.

Φωνητική, χορός, σωματική άσκηση και ενδυματολογία είναι μερικοί μόνο από τους τομείς των μαθημάτων που θα διδάσκονται σε καθημερινή βάση. Επιπλέον σεμινάρια,συναντήσεις αλλά και συνεργασίες έκπληξη με καταξιωμένους τραγουδιστές βρίσκονται μέσα στο πρόγραμμα της Ακαδημίας.

Tα ταλέντα που κέρδισαν την είσοδό τους στο House of Fame La Academia θα πρέπει κάθε εβδομάδα να παρουσιάζουν την πρόοδό τους στο live concert της Παρασκευής με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα και τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο στην κριτική επιτροπή. Οι σπουδαστές θα ερμηνεύουν το τραγούδι τους ενώ γνωστοί καλλιτέχνες θα εμφανίζονται και θα τραγουδούν μαζί τους σε ντουέτα – έκπληξη.

Και μπορεί η πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα στις 17.15 το απόγευμα, ωστόσο, οι παίκτες έχουν ήδη μπει στο “σπίτι” με τις καμερες να καταγράφουν 24ωρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα την κάθε τους κίνηση και συμπεριφορά.

Δείτε τους χώρους του σπιτιού :


Πηγή : Tinasmees.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες