Ειδήσεις Σε Τίτλους


Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

O Στέλιος Πετράκης στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου


Ο Στέλιος Πετράκης παρουσιάζει ένα πρόγραμμα κρητικής μουσικής, με δικές του συνθέσεις από την σχεδόν εικοσαετή πορεία του στο χώρο, αλλά και με παλιότερα κομμάτια της Κρήτης. 

Την On line Πρεμιέρα μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 στις 21:15 στον παρακάτω σύνδεσμο https://youtu.be/_FEL2NsEGbI ενώ μετά την πρώτη προβολή θα παραμείνει διαθέσιμη, on demand, στη ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε» του Heraklion Arts and Culture

Συνοδοιπόροι του Στέλιου Πετράκη, δυο σπουδαίοι νέοι δεξιοτέχνες μουσικοί, ο Δημήτρης Σιδερής και ο Μιχάλης Κονταξάκης, που ο καθένας τους έχει χαράξει τον ιδιαίτερο καλλιτεχνικό του δρόμο τα τελευταία χρόνια στη μουσική του νησιού. 

Εκτός από κάποια γνωστά κομμάτια που θα ακουστούν, το σχήμα παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό τέσσερις νέες συνθέσεις από το δίσκο που ετοιμάζει αυτήν την περίοδο και που θα έχει τον τίτλο «Σπονδή».

 

Τα γυρίσματα της παραγωγής πραγματοποιήθηκαν στο κτήμα της οικογένειας Λυραράκη στο Αλάγνι.

Συντελεστές: Στέλιος Πετράκης (Λύρα, λαούτο)  • Δημήτρης Σιδερής (Λαούτο, τραγούδι) • Μιχάλης Κονταξάκης (Μαντολίνο) 

Επιμέλεια ήχου: Δημήτρης Χατζάκης • Επιμέλεια φώτων: Κίμωνας Κίτρινος Σκηνοθετική επιμέλεια: Έλλη Ρουμπέν, Θάνος Λυμπερόπουλος • Κάμερες: Γιώργος Σπανός, Θάνος Λυμπερόπουλος • Φωτογραφία, μοντάζ: Γιώργος Σπανός 

Οργάνωση Παραγωγής: Artway - Τεχνότροπον 

Ψηφιακό Φεστιβάλ "Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 πολιτισμοί" Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Διάρκεια Παράστασης: 1:25΄

 

Για έγγραφη στο Heraklion Arts and Culture ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://bit.ly/2Ym3OSb
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες