Ειδήσεις Σε Τίτλους


Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΑ

 Ο Νίκος Μακρόπουλος ερμηνεύει το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Μάνου Ξυδούς «Πες μου τι έκανα», στον δίσκο «ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ Ο πρίγκιπας της Δυτικής όχθης» που μόλις κυκλοφόρησε από την MINOS EMI / UNIVERSAL.


 

Η οικογένεια του αείμνηστου συνθέτη «κάλεσε» τον αγαπημένο καλλιτέχνη για τη συγκεκριμένη κυκλοφορία σε ένα τραγούδι, το οποίο ο Μάνος το είχε γράψει στη Θεσσαλονίκη, για τη Θεσσαλονίκη, την πόλη απ' όπου

κατάγεται ο Νίκος Μακρόπουλος.

 

«Ο Μάνος Ξυδούς για μένα πέρα από πρωτοπόρος, πολυτάλαντος και άνθρωπος που με την προσέγγιση και την ευφυία του «έπλασε» με νότες πολλές γενιές, ήταν και θα είναι πηγή έμπνευσης.

 

Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη τιμή αποδέχτηκα την πρόταση της οικογένειας του Μάνου να ερμηνεύσω το ακυκλοφόρητο τραγούδι του αείμνηστου συνθέτη με τίτλο «Πες μου τι Έκανα» στον δίσκο «Ο Πρίγκιπας της Δυτικής Όχθης».

 

Ένα τραγούδι πολύ σημαντικό γιατί αφενός έχει τη φωνή του Μάνου Ξυδούς από όταν το είχε πρώτοτραγουδήσει σε μορφή demo και αφετέρου γιατί γράφτηκε στην πόλη μου, για την πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη!...»

Νίκος Μακρόπουλος

 

 

Ακούστε ολόκληρο το album στο YouTube: https://youtube.com/playlist?list=PLNoQ7STclwlTVjG91kW4syMlIwallulRx

Βρείτε όλα τα τραγούδια του album σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://manosxidous.lnk.to/OPrigipasTisDitikisOhthisPR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες