Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Στέφανος «Πόσες Φορές»

 Ο Στέφανος, ένας νέος ταλαντούχος τραγουδοποιός κάνει τα πρώτα του επίσημα βήματα στον χώρο της μουσικής και μας παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλεία με τίτλο "Πόσες Φορές". 



Official Music Video: 

https://youtu.be/FFhBY5SbskQ 

Ο Στέφανος παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει μια ιδιαίτερα χαρακτηριστική και γεμάτη φωνή, και με το νέο του τραγούδι "Πόσες Φορές", μας επιβεβαιώνει ότι πρόκειται να έχει μια λαμπρή καλλιτεχνική πορεία.

Στέφανος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι στην ηλικία των 8 ετών, όταν και άρχισε η ενασχόλησή του με το πιάνο. Έχει συγκεντρώσει βραβεία σύνθεσης και ερμηνείας ως έφηβος συμπεριλαμβανομένου και του βραβείου Καλύτερης Πρωτότυπης Σύνθεσης της Βουλής των Ελλήνων, ενώ το 2017 εμφανίστηκε στο φεστιβάλ του RiverParty, το μεγαλύτερο καλοκαιρινό φεστιβάλ στην Ελλάδα, στην ηλικία των 18 ετών μετά τη νίκη του στο διαγωνισμό για νέους καλλιτέχνες. 

Τα τραγούδια του πραγματεύονται την αγάπη, τις παρεξηγήσεις, την απογοήτευση και τις δυσκολίες των ανθρώπινων σχέσεων, πάντα με μια αίσθηση ελπίδας. 

Ο Στέφανος συμμετείχε στο TheVoiceofGreece 2018, στην 3η σεζόν του στην Ελλάδα, ως μέλος της ομάδας του Κωστή Μαραβέγια όπου έφτασε μέχρι και τη φάση των “Knockouts”. 

Το 2020 υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την WalnutEntertainment και σήμερα κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι «Πόσες Φορές» σε στίχους και μουσική του ίδιου. 

Την οπτικοποίηση του τραγουδιού υπογράφει ο μοναδικός AlexKonstantinidis 

Κυκλοφορείαπό την WalnutEntertainment!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες