Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Η εκπομπή της Νάντια Κοντογιώργη ΦΛΕΡΤ θα παρουσιάσει τις συμμετοχές της φετινής Eurovision


Κάθε χρόνο λίγο πριν από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς των χωρών που συμμετέχουν έχουν την υποχρέωση να παρουσιάσουν όλα τα τραγούδια που διαγωνίζονται.

Αυτό συνήθως συμβαίνει με μια ειδική εκπομπή που προβάλλει ο κάθε φορέας μέσα από τις τηλεοπτικές συχνότητές του και έτσι το κοινό γνωρίζει τις συμμετοχές μέσα από τα επίσημα video clip τους.

Eurovision και “φλΕΡΤ”

Φέτος η ΕΡΤ δεν θα προσχωρήσει στην προβολή μιας τέτοιας ειδικής εκπομπής για την παρουσίαση των συμμετοχών. Αυτό που αποφασίσθηκε είναι τα 39 τραγούδια και τα επίσημα video clip τους να δημοσιοποιηθούν μέσα από την καθημερινή εκπομπή “φλΕΡΤ” της Νάντιας Κοντογεώργη.

Ειδικό ένθετο

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα παρουσιάζεται ένα ένθετο, που θα επιμεληθεί και θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος και ειδικός συντάκτης του “φλΕΡΤ’ Λάμπρος Κωνσταντάρας. Το τηλεοπτικό κοινό θα μπορέσει να ακούσει, να δει και να μάθει πληροφορίες για καθένα από τα τραγούδια του διαγωνισμού.

Το ένθετο αυτό θα έχει διάρκεια 15 λεπτά, θα ξεκινήσει αμέσως μετά το Πάσχα και θα παρουσιάζεται καθημερινά έως τις 18 Μαϊου. Δηλαδή την ημέρα που ξεκινά ο διαγωνισμός, με την πρώτη ημιτελική βραδιά.

Επίσης, στο “φλΕΡΤ” και στο ένθετο αυτό θα πραγματοποιηθεί ένα αφιέρωμα στην εκπρόσωπο της Ελλάδας Stefania και τη συμμετοχή μας “Last Dance”.

Παρουσίαση Eurovision

Το αγαπημένο δίδυμο Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου θα είναι στο σχολιασμό για λογαριασμό της ΕΡΤ και τις δύο ημιτελικές βραδιές και τη βραδιά του Μεγάλου Τελικού της Eurovision.

Οι δύο παρουσιαστές έχουν μεταδώσει από κοινού το διαγωνισμό της Eurovision από το 2013 έως το 2017, το 2019, ενώ και το 2020 θα τον παρουσίαζαν αν αυτός δεν είχε ακυρωθεί λόγω της πανδημίας του covid-19.

Ξεχωριστά, η Μαρία Κοζάκου έχει παρουσιάσει το διαγωνισμό οχτώ φορές (είτε ραδιοφωνικά είτε τηλεοπτικά), ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης εφτά.

Να θυμίσουμε ότι πέρσι η Μαρία Κοζάκου παρουσίασε μόνη της το Europe Shine A Light την ειδική εκπομπή που αντικατέστησε τον ακυρωθέντα διαγωνισμό.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες