Ειδήσεις Σε Τίτλους


Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Stan Αντιπαριώτης – «Κι Αν «: Επανέρχεται με νέο single & music video»

 Τι «Κι Αν» λίγους μήνες πριν κυκλοφόρησε ψηφιακά τον 4ο κατά σειρά δίσκο και τελευταίο single του «Παιδί Του Χειμώνα»; Τι «Κι Αν» βρισκόμαστε ακόμα σε μια «περίεργη» για όλους περίοδο; Ο Stan Αντιπαριώτης δεν σταματά ποτέ να δημιουργεί και επανέρχεται δυναμικά, παρουσιάζοντας το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με το τίτλο «Κι Αν»!

 


Ο Stan Αντιπαριώτης θέλει πάντα να δίνει κάτι διαφορετικό στο κοινό του και γι’ αυτό το λόγο ξεφεύγει από τα συνηθισμένα ακούσματα και προτείνει νέα μουσικά μονοπάτια με το «Κι Αν». Ένα τραγούδι ερωτικό, ατμοσφαιρικό, με ethnic επιρροές, που σε ταξιδεύει με τις ανατολίτικες μελωδίες του και την ερμηνεία του. Τη μουσική και τους στίχους του κομματιού υπογράφει ο Κώστας Κόχυλας.
 
Το «Κι Αν» μεταφέρεται και στις οθόνες μας μέσα από music video που έκανε πρεμιέρα στο YouTube την Παρασκευή 9 Απριλίου. Τα γυρίσματα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγείες του Μάνου Δεδεβέση, βρίσκουν τον Stan Αντιπαριώτη να γυρνάει με το αυτοκίνητο τα βράδια στη φωτισμένη Αθήνα και να μας τραγουδά «κι αν τα βράδια γυρίζω, πως ξεχνάω νομίζω, στο μυαλό μου γυρίζουν όλα τα παλιά…».
 
Το «Κι Αν» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records και Icon Music Records.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες