Ειδήσεις Σε Τίτλους


Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Ο αγαπημένος Xarry Potter συνεχίζει να ζει μέσα από το κατάστημα του


Ο Harry Potter είναι αδιαμφισβήτητα ένα λογοτεχνικό και κινηματογραφικό φαινόμενο με εκατομμύρια οπαδούς. Ειδικά τα props από το σύμπαν του Harry Potter πάντοτε είχαν πέραση. Από το καλοκαίρι όμως έρχεται μία μεγάλη έκπληξη για τους λάτρεις της μαγείας. Οι Harry Potter fans θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το επίσημο – τεράστιο – κατάστημα στην Νέα Υόρκη από τις 3 Ιουνίου.

Διαβάστε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες και δείτε τις πρώτες φωτογραφίες!


Αναλυτικότερα, το νέο Harry Potter μαγαζί βρίσκεται δίπλα στο εμβληματικό κτήριο Flatiron στο Broadway και θα θέσει ένα νέο πρότυπο για το θεματικό λιανεμπόριο, συνδυάζοντας μία εντυπωσιακή διακόσμηση, μοναδικά έργα τέχνης, χειροποίητα props, διαδραστικά παιχνίδια με προϊόντα που προσκαλούν τους fans να ζήσουν την απόλυτη μαγική εμπειρία στον κόσμο του Harry Potter με έναν καινοτόμο τρόπο!

Το νέο κατάστημα Harry Potter στη Νέα Υόρκη θα επεκτείνεται σε 3 ορόφους και πάνω από 1900 τετραγωνικά μέτρα, ενώ θα διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή από προϊόντα τις ταινίες Harry Potter και Fantastic Beasts που έχουν υπάρξει ποτέ κάτω από μία οροφή!

Τα θεματικά τμήματα του νέου μαγικού κόσμου

Το μαγαζί στην καρδιά της Νέας Υόρκης θα περιλαμβάνει 15 διαφορετικές “περιοχές”, όπου κάθε μία από αυτές θα είναι με τέτοιο τρόπο δημιουργημένες προκειμένου να κάνουν πραγματικότητα τον Μαγικό Κόσμο που τόσο αγαπήσαμε.

Μάλιστα, όπως αναφέρει μία δήλωση για το λανσάρισμα του καταστήματος, «μπαίνοντας στο μαγαζί, ο πελάτης θα περάσει κάτω από έναν τεράστιο Fawkes τον Φοίνικα που κοιτάζει κάτω από το ταβάνι». Ο Fawkes δημιουργήθηκε εξ’ολοκλήρου για το κατάστημα του Harry Potter στη Νέα Υόρκη από μία ομάδα ειδικών για πάρα πολλούς μήνες. Η επιβλητική φιγούρα ζυγίζει 90 κιλά και είναι μία από τις πολλές που δημιουργήθηκαν για να εκπλήξουν και να εντυπωσιάσουν τους πελάτες κατά την επίσκεψή τους.

Εισερχόμενοι μέσα στον νέο μαγικό κόσμο, μάγισσες, μάγοι και Muggles θα συναντήσουν πληθώρα συναρπαστικών δραστηριοτήτων. Οι λάτρεις των ταινιών θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν φωτογραφίες σε ειδικά διαμορφωμένα μέρη, συμπεριλαμβανομένου και έναν τηλεφωνικό θάλαμο του Λονδίνου, σαν να μεταφέρεσαι στο Υπουργείο Μαγείας. Μάλιστα, για εκείνους που πάντα ονειρεύονταν να έχουν μαγικές δυνατότητες όπως ο αγαπημένος τους Harry Potter χαρακτήρας, ένα διαδραστικό τραπέζι με ραβδιά τους επιτρέπει να πάρουν ένα μαγικό ραβδί και να το δοκιμάσουν.

Τα διαδραστικά παιχνίδια στο κατάστημα του
Harry Potter στη Νέα Υόρκη

Το κατάστημα του Harry Potter στη Νέα Υόρκη θα συμπεριλάβει και ψηφιακές τεχνολογίες σε όλο το κατάστημα συμπεριλαμβανομένου και διαδραστικότητα με την εφαρμογή Harry Potter Fan Club. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν έναν αριθμό από Μαγεμένα Κλειδιά σε όλο το μαγαζί που ξεκλειδώνουν πληροφορίες για τις ταινίες, φιγούρες και βίντεο που ζωντανεύουν το κατάστημα.

Διαθέσιμα θα είναι επίσης και δύο συναρπαστικές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας με αληθινές εμπειρίες. Φυσικά, οι VR εμπειρίες θα επιτρέπουν μία πραγματική εξερεύνηση του Μαγικού Κόσμου όπως δεν έχει ξαναγίνει!

Η επίσημη δήλωση του καταστήματος τονίζει: «Το Χάος στο Hogwarts επιτρέπει στους μάγους και τις μάγισσες να μπουν σε ένα μαγικό ταξίδι στο Κάστρο του Hogwarts και να γίνουν μέρος της περιπέτειας όπου μαγικά πλάσματα και μυστικά παραμονεύουν. Οι fans θα χρειαστεί να έχουν το ραβδί τους έτοιμο αφού τα Wizards Take Flight προετοιμάζει τους επισκέπτες να πετάξουν πάνω σε σκούπες με την αδρεναλίνη μιας μάχης με μαγικά ραβδιά εναντίον των Θανατοφάγων στον ουρανό του Λονδίνου και γύρω από το μαγεμένο έδαφος του Hogwarts».

Τα δώρα και η νέα μαγική εμπειρία

Όσον αφορά τα δώρα, το κατάστημα του Harry Potter στη Νέα Υόρκη τονίζει ότι υπάρχει μία περιοχή που προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από μοναδικά προϊόντα. Συγκεκριμένα, «οι οπαδοί του Harry Potter μπορούν να φέρουν το fandom εν ζωή και να επιλέξουν “προσωποποιημένες” επιλογές, συμπεριλαμβανομένου μία ρόμπα ενός Οίκου με το όνομά τους πάνω.

Οι επίδοξοι μάγοι και μάγισσες θα μπορούν να αναζητήσουν τα Chocolate Frogs και τα Bertie Bott’s Every Flavour Beans σε μία περιοχή αποκλειστικά εμπνευσμένη από το ιδιότροπο περιβάλλον των Honeydukes.

Οι λάτρεις του μαγικού κόσμου θα ανακαλύψουν εκτυπώσεις από το Daily Prophet, το γράμμα αποδοχής του Harry για το Hogwarts και το Quibbler, όλα χειροποίητα από τη MinaLima, ύστερα από το εμβληματικό κατάστημα στο Λονδίνο.

H Sarah Roots, η Executive CEO της Warner Bros τόνισε το εξής: «Το επίπεδο της καλλιτεχνικής λεπτομέρειες και της ποιότητας του σχεδιασμού εμπνευσμένου από τις ταινίες υποδηλώνουν ότι το κατάστημα του Harry Potter στη Νέα Υόρκη θα φέρει μία τελείως νέα αγοραστική εμπειρία στην πόλη. Πάνω από 1.000 props από τον μαγικό κόσμο (συμπεριλαμβανομένου και αυθεντικά αντικείμενα που υπήρχαν στις ταινίες), η εξαιρετική θεματική, σε συνδυασμό με τις εμπειρίες όπως οι φωτογραφίες και η ποικιλία των προϊόντων, θα προσφέρουν κάτι μοναδικό σε κάθε φαν!»





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες