Ειδήσεις Σε Τίτλους


Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Δυστιχώς αγαπημένες σειρές που απολαύσαμε φέτος της χερετάμε οριστικά


Η τηλεοπτική σεζόν οδεύει προς το τέλος της και πολλές ελληνικές σειρές που αγαπήσαμε τελειώνουν οριστικά! Μία αρκετά παραγωγική σεζόν για την ελληνική τηλεόραση και τη μυθοπλασία, αφού έκαναν την είσοδό τους πολλές ελληνικές παραγωγές, που είχαν τεράστια επιτυχία. Κάποια σίριαλ μας αποχαιρετούν φέτος ύστερα από πολλούς κύκλους, ενώ άλλες μετά από μόλις μία σεζόν. Ας τις δούμε αναλυτικά!

1. 8 λέξεις

Η αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ 8 Λέξεις έρχεται στο τέλος της ύστερα από 2 επιτυχημένες χρονιές. Το πολιτικό – ερωτικό δράμα του Ανδρέα Γεωργίου αγαπήθηκε ιδιαιτέρως από το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας συχνά υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στις αρχές του Μαρτίου με τους συντελεστές και τους ηθοποιούς να σπεύδουν στα social media για να εκφράσουν την αγάπη του προς το συγκεκριμένο πρότζεκτ!

2. Έξαψη

Το MEGA μπήκε πολύ δυναμικά φέτος στη μυθοπλασία με δύο μοναδικές και καθηλωτικές σειρές. Η μία από αυτές ήταν η Έξαψη με ένα all star καστ, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν ο Τάσος Νούσιας, η Ιωάννα Παππά και η Αναστασία Παντούση. Η αγαπημένη σειρά ολοκληρώνεται φέτος ύστερα από μία σεζόν, όπως ήταν άλλωστε προγραμματισμένο. Έτσι, το MEGA βάζει πλώρη για νέες σειρές που θα συνεπάρουν το κοινό!

3. Αγγελική

Η Αγγελική είναι μία ακόμη από τις νέες ελληνικές σειρές που τελειώνουν οριστικά φέτος. Η Αγγελική εισέβαλε στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν και καθήλωσε το κοινό με τις σκηνές βίας και το έντονο σασπένς. Η δραματική σειρά του Alpha είναι βασισμένη στο αντίστοιχο σήριαλ από τη Χιλή, που είχε τον τίτλο Amanda. Τα επεισόδια ήταν προγραμματισμένα για μία τηλεοπτική σεζόν και το φινάλε πλησιάζει απειλητικά!

4. Σιωπηλός Δρόμος

Ο Σιωπηλός Δρόμος είναι η νέα σειρά που έβαλε το MEGA στον ξανά στον ανταγωνισμό. Το συγγραφικό δίδυμο Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη, ύστερα από την επιτυχία τους Άγριες Μέλισσες, επέστρεψαν και με νέα σειρά αυτή την τηλεοπτική σεζόν – πολύ διαφορετική από εκείνη στον ANT1. Ένα αστυνομικό θρίλερ με διάρκεια μόλις 13 επεισόδια. Μία σειρά με ένα δυνατό καστ που έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από το τηλεοπτικό κοινό.

5. Έλα στη θέση μου

Μία ακόμη ελληνική σειρά του Alpha οδεύει προς το τέλος της. Ο λόγος για το Έλα στη θέση μου, μία από τις επιτυχημένες ελληνικές κωμικές σειρές που τελειώνουν οριστικά φέτος. Μετά από 5 χρόνια, η σειρά θα αποχαιρετήσει τους φανς της με ένα εντυπωσιακό φινάλε. Ο Alpha, ωστόσο, σκοπεύει να εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με νέες σειρές, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες.

6. Η Φαμίλια

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Ιωάννα Ασημακοπούλου και η Φαμίλια τους μάς κράτησαν συντροφιά αυτή την τηλεοπτική σεζόν χαρίζοντάς μας απολαυστικές στιγμές. Παρόλα αυτά, η σειρά ύστερα από ένα χρόνο και πολλές αλλαγές στις μέρες και ώρες προβολής της, δεν ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν. Η ίδια η πρωταγωνίστρια μετά από μία ανάρτησή της στα social media αποχαιρέτησε με τον τρόπο της τη σειρά και τους συμπρωταγωνιστές της γράφοντας: «Αντίο αγαπημένη «Φαμίλια»…! Περάσαμε τα δύσκολα και τα καλά μαζί! […] Τίμιο…Υπέροχο το ταξίδι μας! Ευχαριστώ…♥️»

7. Παρουσιάστε
Όπως Η Φαμίλια έτσι και το Παρουσιάστε δε θα συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Αυλαία θα ρίξει η κωμική σειρά με τον Γιάννη Μπέζο και τον Μανώλη Μαυροματάκης σύντομα. Τέλος τα καψόνια και οι περιπέτειες στο στρατόπεδο για τα στελέχη και τους φαντάρους. Πέρας τελετής!

8. Το Καφέ της Χαράς
Το Καφέ της Χαράς επέστρεψε δυναμικά μετά από πολλά χρόνια και είχαμε την ευκαιρία να δούμε ξανά τους αγαπημένους μας χαρακτήρες στη μικρή οθόνη. Η μικρή Βάλια και ο Μανωλάκης μεγάλωσαν, η Χαρά και ο Περίανδρος ήρθαν και πάλι πιο κοντά. Το Καφέ της Χαράς ήταν από τις ελληνικές σειρές που τελείωσαν πριν ολοκληρωθεί η τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο, δε θα επιστρέψει με νέα επεισόδια από του χρόνου.

Αυτές ήταν οι ελληνικές σειρές που τελειώνουν φέτος και μας αποχαιρετούν οριστικά. Μην απελπίζεστε, όμως, αφού την επόμενη τηλεοπτική σεζόν έρχονται ακόμη περισσότερες σειρές μυθοπλασίας!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες