Ειδήσεις Σε Τίτλους


Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Κάλεσμα για αλληλεγγύη στα παιδιά και το λαό της Παλαιστίνης από Ένωση Γονέων Δ. Ηρακλείου

 Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Δ. Ηρακλείου καταδικάζει την συνεχιζόμενη δολοφονική επίθεση του κατοχικού ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας, την Κυριακή 23 Μάη στις 6:30μμ στο Πάρκο Γεωργιάδη, για να εκφραστεί η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση στον πολύπαθο λαό της Παλαιστίνης. 



Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Δ. Ηρακλείου καταδικάζει την συνεχιζόμενη δολοφονική επίθεση του κατοχικού ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας. Καλεί εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς στην εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Ηρακλείου, μέλους της ΕΕΔΥΕ, την Κυριακή 23 Μάη στις 6:30μμ στο Πάρκο Γεωργιάδη, για να εκφραστεί η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση στον πολύπαθο λαό της Παλαιστίνης. 

Δεν μπορούμε να μένουμε σιωπηλοί και αδρανείς μπροστά στο έγκλημα. Ο λαός της Παλαιστίνης βρίσκεται αντιμέτωπος με την δολοφονική πολιτική και την βαρβαρότητα του Ισραήλ, εδώ και 73 χρόνια από την Καταστροφή, την Νάκμπα, στις 15 Μάη του 1948, όταν μετά την επίθεση του Ισραήλ, καταστράφηκαν ολοσχερώς 415 Παλαιστινιακά χωριά, σκοτώθηκαν πάνω από 10.000 παλαιστίνιοι και δεκάδες χιλιάδες τραυματίστηκαν, ενώ 760.000 παλαιστίνιοι εκτοπίστηκαν δια της βίας από την πατρίδα τους για να καταλήξουν πρόσφυγες στις γύρω περιοχές. 

Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ, αξιοποιώντας την ανοιχτή στήριξη και ανοχή των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και Κυβερνήσεων -όπως της Ελλάδας όλα αυτά τα χρόνια- κλιμακώνει την επιθετικότητα του, τους εποικισμούς, τις εξώσεις παλαιστινίων, την βία, τους βομβαρδισμούς και τις δολοφονίες ακόμη και μικρών παιδιών, ενώ απειλεί με νέα εισβολή εναντίον της Γάζας και νέο αιματοκύλισμα.

Εμείς οι γονείς έχουμε καθήκον να αντιταχθούμε και να αγωνιστούμε απέναντι σε τέτοιους σχεδιασμούς που δεν έχουν σχέση με τα συμφέροντα των λαών, αλλά εξυπηρετούν τις δυνάμεις που θέλουν να ελέγξουν τον πλούτο και τους δρόμους μεταφοράς του στην ευρύτερη περιοχή.

  • Η Κυβέρνηση της Ελλάδας να προχωρήσει ΤΩΡΑ στην υλοποίηση της απόφασης της Βουλής του Δεκέμβρη του 2015 για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους.

  • Τώρα να σταματήσει κάθε επιθετική ενέργεια του Ισραήλ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης.

  • Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης για δημιουργία ενιαίου ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967.

Θέλουμε να ζουν οι λαοί ειρηνικά στον τόπο τους!


ΟΛΟΙ στην εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Ηρακλείου

Στο Πάρκο Γεωργιάδη

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΜΑΗ, ώρα 6:30 μ.μ.

ΚΝΩΣΣΟΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες