Ειδήσεις Σε Τίτλους


Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Το #COMEBACKMIX επιστρέφει γεμάτο εκπλήξεις

 Το #COMEBACKMIX επιστρέφει γεμάτο εκπλήξεις, τραγουδιστές που έρχονται για να θυμηθούμε και να γνωρίσουν οι νέοι...


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΟΝΙΑΔΗΣ: Γεννημένος στη Νέα Ιωνία, μοναχοπαίδι μιας όχι εύπορης οικογένειας, ο Χρίστος Αντωνιάδης από μικρή ηλικία βρέθηκε αντιμέτωπος με τη σκληρή αλήθεια ότι στη ζωή τα πάντα αποκτώνται με κόπο και προσπάθεια.

Τα πρώτα του ακούσματα στην μουσική τα είχε από τον παππού του, ο οποίος τον μύησε στο καλό λαϊκό τραγούδι. Ξεκινάει μαθήματα μουσικής και φωνητικής σε Ωδείο και οι πρώτες εφηβικές ανησυχίες τον βρίσκουν να συμμετέχει σε ένα νεανικό συγκρότημα, του Δήμου Νέας Ιωνίας. Παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα πιάνου. Η αγάπη του για το τραγούδι τον ώθησε να ασχοληθεί και επαγγελματικά. Η αρχή έγινε με εμφανίσεις σε μικρούς χώρους, όπου από την πρώτη στιγμή ξεχωρίζει το ταλέντο του.



Όταν δεν εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ο Χρίστος πραγματοποιεί εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αυστραλία, Γερμανία και Κύπρο, είναι τα μέρη όπου ο Χρίστος έχει το πιο φανατικό κοινό.
Τον ελεύθερο χρόνο του θα τον βρείτε πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του, χαμένο στο κόσμο του Internet. Άλλοτε συνθέτει μουσική και δημιουργεί νέα ακούσματα.

Όταν δεν δουλεύει θα τον βρείτε να κάνει ταξίδια ανά τον κόσμο ή να ασχολείται με το αιώνιο χόμπι των αντρών, τα αυτοκίνητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες