Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Ο James Καφετζής ενισχύει το Χαμόγελο Του Παιδιού δίνοντας τα πράγματα του από το Survivor


Ζητώ την ψήφο σας για άλλη μια φορά, αυτήν την φορά όμως για έναν εξαιρετικά καλό σκοπό! Σε συνεργασία με το Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child, κάνουμε έναν διαγωνισμό όπου οι νικητές θα κερδίσουν τα πράγματα μου από το survivor όπως:

Την μπλούζα μου (την έπλυνα 5 φορές! 🙄)
Το παγούρι μου!
Την μπαντάνα που φορούσα!
Το αντιανεμικό μου!
Και τα παπούτσια (44.5 νούμερο btw 😂)

Όλα τα έσοδα από τον διαγωνισμό θα διατεθούν για να εξασφαλίσουμε ένα μαγιό και κουβαδάκια για τα παιδιά που μεγαλώνουν στο «Χαμόγελο» για να έχουν χαρούμενες καλοκαιρινές αναμνήσεις, και στο τέλος του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί ο αριθμός των παιδιών που καταφέραμε, μαζί να βάλουμε ένα χαμόγελο στο προσωπάκι τους!

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται με αποστολή SMS τη λέξη JAMES στο 19810 (το τηλέφωνο αυτό ανήκει στο χαμόγελο και είναι ενεργό όλο τον χρόνο) με χρέωση 2.48 € (+ χρεώσεις παρόχου).
Κάθε αποστολή είναι και μια νέα συμμετοχή❗️

Ο τρόπος με τον όποιον θα γίνει η κλήρωση είναι ο εξής, μετά το τέλος του διαγωνισμού δηλαδή στις 8 Ιουνίου, θα λάβω μια λίστα με τον αριθμό των συμμετοχών (πχ από το 1 μέχρι το 1000 αν σταλθούν 1000 μηνύματα) χωρίς όμως τα τηλέφωνα, θα κάνω κλήρωση και τα 5 νούμερα που θα διαλεχτούν θα σταλθούν πίσω στο χαμόγελο ώστε να μου δώσουν το τηλέφωνο που αντιστοιχεί στην συμμετοχή αυτή!

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί να αποδείξουμε την δύναμη μας στέλνοντας ένα, στην κυριολεξία μήνυμα αγάπης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες