Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την επιλογή της Ελληνικής συμμετοχής!

 Όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγο, μέσα από την εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ1 έγιναν γνωστοί οι 5 καλλιτέχνες που συνεχίζουν στην κούρσα της διεκδίκησης της Ελληνικής εκπροσώπησης στη Eurovision 2022.



O εθνικός ραδιοτηλεοπτικός μας φορέας εξέδωσε επίσημο δελτίο τύπου για τη διαδικασία επιλογής της Ελληνικής συμμετοχής το οποίο αναφέρει τα εξής:

Η Επιτροπή Αξιολόγησης της ΕΡΤ, αφού άκουσε τα 40 υποψήφια τραγούδια που κατατέθηκαν ως προτάσεις να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον 66ο Διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει το Μάιο στο Τορίνο επέλεξε τα πέντε που προκρίνονται στην επόμενη φάση της διαδικασίας.
 
Οι καλλιτέχνες που έχουν επιλεγεί, με αλφαβητική σειρά είναι οι Amanda Georgiadi, Good Job Nicky, Joanna Drigo, Ilias Kozas, Lou Is.
 

Από την επόμενη εβδομάδα τα μέλη της επιτροπής θα προγραμματίσουν διαδοχικές συναντήσεις με τους καλλιτέχνες και την ομάδα τους προκειμένου να παρουσιάσουν αναλυτικότερα τις προτάσεις τους. Η τελική επιλογή θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες από επιτροπή της ΕΡΤ.

Όπως σας είχαμε πληροφορήσει, βλέπουμε ότι η επιτροπή της ΕΡΤ θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν αλλά και τις ομάδες τους προκειμένου να μελετήσουν διεξοδικά και να αξιολογήσουν τις ολοκληρωμένες προτάσεις τους που αφορούν στο τρόπο παρουσίασης του τραγουδιού τους, τη χορογραφία, το video clip και το concept γενικότερα της συμμετοχής. Πρόθεση είναι να πραγματοποιηθεί η επιλογή μέσα στις επόμενες εβδομάδες, το πιθανότερο πριν το τέλος του χρόνου.

Μείνετε συντονισμένοι σταθερά στο ogaegreece.com για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2022!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούςEuroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Forum, ένα forum  ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ , αλλά και στο TikTok!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες