Ειδήσεις Σε Τίτλους


Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Πρεμιέρα για τη Μάριον Μιχελιδάκη στον «πάγο» οι υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές του OPEN Tv


Tην ερχόμενη Δευτέρα 21 Μαρτίου ξεκινά, μετά από μια μικρή αναβολή λόγω της επικαιρότητας στην Ουκρανία, η εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη στο Open «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον».


Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα που φαίνεται πως θα σηματοδοτήσει και μια νέα εποχή για τον τηλεοπτικό σταθμό και τις ψυχαγωγικές εκπομπές του.


Η εκπομπή, παρότι ανήκει στην ψυχαγωγία, για αυτές τις πρώτες μέρες θα κινηθεί στο μεγαλύτερο μέρος με θέματα από την επικαιρότητα, που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και αποδείχθηκαν δυνατά χαρτιά για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης του Οpen, αφού εδώ και σχεδόν ένα μήνα οι ψυχαγωγικές εκπομπές του έχουν παροπλιστεί


Η Μάριον Μιχελιδάκη είναι μια παρουσιάστρια που έχοντας όλα τα προσόντα στην δημοσιογραφική της φαρέτρα μπορεί να κρατήσει το τιμόνι της μεσημεριανής εκπομπής και να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών, σε έναν σταθμό που θέλει να αλλάξει το μέχρι τώρα προφίλ του.


Στους διαδρόμους του Open σιγοψιθυρίζουν πως η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» δεν πρόκειται να βγει σύντομα στον αέρα αφού η αντικατάστασή της από την έκτακτη ενημέρωση χάρισε υψηλά νούμερα στου πίνακες τηλεθέασης στο κανάλι. 


Οι επίσημες ανακοινώσεις σύντομα αν και φαίνεται πολύ δύσκολο για το άμεσο χρονικό διάστημα να ξαναδούμε το πρωινό του καναλιού στους δέκτες μας.


Με τον ενημερωτικό τομέα να διανύει μια λαμπρή πορεία στο πρόγραμμα του σταθμού, οι ψυχαγωγικές εκπομπές ανάμεσα τους και της Ελένης Τσολάκη δεν φαίνεται να χωρούν στο πρόγραμμα του Open με μοναδική διαφορά την εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη που είναι χορηγούμενη γι’ αυτό και επανήλθε στο πρόγραμμα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες