Ειδήσεις Σε Τίτλους


Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Η Αμάντα Γεωργιάδη και παρουσιάστρια


Λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του Τορίνο, η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει τη χώρα με το τραγούδι «Die together» συναντά Ελληνες καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει κατά το παρελθόν στο διαγωνισμό με την Ελλάδα. Οι συναντήσεις τους θα μεταδοθούν σε τέσσερις ειδικές εκπομπές με τίτλο «Αμάντα, στο δρόμο για τη Eurovision», που θα μεταδοθούν τα Σαββατοκύριακα 30 Απριλίου-1η Μαΐου και 7-8 Μαΐου 2022 στις 19:10 στην ΕΡΤ1.


Στο πλαίσιο αυτών των εκπομπών, η Αμάντα Γεωργιάδη θα συναντήσει τον Σάκη Ρουβά, την Καλομοίρα, την Τάμτα, την Ευρυδίκη, τη Στεφανία Λυμπερακάκη, την Demy, την Ελπίδα και τη… Miss Number One, Ελενα Παπαρίζου. Μέσα από προσωπικές συνεντεύξεις, η φετινή εκπρόσωπος μαθαίνει κάθε λεπτομέρεια για την εμπειρία τους στο διαγωνισμό και λαμβάνει τις συμβουλές τους. Επίσης μεταδίδονται και δηλώσεις των συντελεστών, δηλαδή των στιχουργών, των συνθετών, των PR managers και των χορευτών, ενώ ξεδιπλώνεται κάθε ξεχωριστή ιστορία, η οποία εμπλουτίζεται από αρχειακό υλικό. Μάλιστα, κάθε επεισόδιο κλείνει με την Αμάντα να ερμηνεύει μια unplugged διασκευή της συμμετοχής κάθε καλλιτέχνη.


Το Σάββατο 30 Απριλίου, η εκπομπή κάνει πρεμιέρα με τον Σάκη Ρουβά και την Καλομοίρα. Μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, όπου ο κορυφαίος σταρ παρουσίασε τη Eurovision του 2006 με τη Μαρία Μενούνος, Σάκης και Αμάντα θυμούνται τα μυστικά της διοργάνωσης της Αθήνας. Με πιο χαλαρή διάθεση, η Καλομοίρα συναντά την Αμάντα στο γυμναστήριο! Η αγαπημένη performer αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, το λόγο για τον οποίο στεναχωρήθηκε μετά το διαγωνισμό, αλλά και γιατί ο νικητής εκείνης της χρονιάς δεν τη… συμπαθούσε!


Για τους φανατικούς της Eurovision, την Κυριακή 1η Μαΐου θα δούμε την Τάμτα και την Ευρυδίκη, ενώ τα επόμενα Σαββατοκύριακα θα ακολουθήσουν η Στεφανία και η Demy (7 Μαΐου), αλλά και η Ελπίδα με την Ελενα Παπαρίζου, που θα εμφανιστεί στην τελευταία εκπομπή.


Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλεξ Κωνσταντινίδης, την αρχισυνταξία η Ευτυχία Κατσαρή και την παραγωγή διευθύνει ο Χάρης Φυσερός.


Η Αμάντα Γεωργιάδη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision στις 10 Μαΐου στο Pala Olympico του Τορίνο της Ιταλίας. Αν όλα πάνε καλά, θα τη δούμε ξανά στον Μεγάλο Τελικό το Σάββατο 14 Μαΐου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες