Ειδήσεις Σε Τίτλους


Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

O Αντώνης Ρέμος θα τραγουδήσει στα Χάμπτονς στη Νέα Υόρκη


Στο ανατολικό άκρο του Long Island, στα Χάμπτονς, οι πλούσιοι και διάσημοι της Νέας Υόρκης δίνουν μάχη για να αποκτήσουν ένα σπίτι καταβάλλοντας μυθικά ποσά που μπορεί να ξεπερνούν και τα 100 εκατομμύρια δολάρια.


Εκεί, ανάμεσα στις βίλες της Μπιγιονσέ, του Στήβεν Σπίλμπεργκ, του Ρίτσαρντ Γκιρ, της Τζένιφερ Λόπεζ και της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η ελίτ της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας δίνει κάθε Αύγουστο ραντεβού στο φιλανθρωπικό gala Blue Dream. Είναι η ετήσια γιορτή που διοργανώνει ο Father Alex Karloutsos στον κατάφυτο κήπο του Ναού της Κοίμησης της Θεοτόκου που ο ίδιος έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια στην καρδιά του Αμερικανικού jet set.


Τι είναι το gala Blue Dream


Το φετινό Blue Dream θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Αυγούστου και τα τραπέζια πλησιάζουν ήδη στο sold out καθώς στη σκηνή θα εμφανιστεί ο Αντώνης Ρέμος και θα ερμηνεύσει τις επιτυχίες τους μπροστά στους Ελληνοαμερικανούς. Η είδηση της συμμετοχής του σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις της ομογένειας και ήδη ετοιμάζεται πυρετωδώς το ταξίδι του δημοφιλούς Έλληνα καλλιτέχνη στη Νέα Υόρκη με 11μελή ορχήστρα.


Το gala που πήγαινε ο Τζο Μπάιντεν


Κάθε χρόνο στο Blue Dream , τα έσοδα του οποίου διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, δίνουν το παρόν περίπου 600 καλεσμένοι που απολαμβάνουν την Ελληνική φιλοξενία σ’ ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Δυο φορές τα τελευταία χρόνια έχει παραστεί στη γιορτή και ο Τζο Μπάιντεν, μια ως Αντιπρόεδρος και μια ως υποψήφιος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, με όλη την οικογένειά του καθώς τον συνδέει στενή φιλία με τον Father Alex και την Πρεσβυτέρα Ξάνθη πάνω από 40 χρόνια.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες