Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Στον OPEN TV ο Σπύρος Σούλης την επόμενη τηλεοπτική σεζόν


Το OPEN φαίνεται πως επισπεύδει τα μεγάλα ονόματα για να χτίσει ένα ανανεωμένο και φρέσκο πρόγραμμα από τη νέα σεζόν. Ένας αγαπημένος παρουσιαστής επιστρέφει ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από την τηλεόραση και είναι πιο έτοιμος από ποτέ. Ο λόγος φυσικά για τον Σπύρος Σούλη που “μπαίνει με το δεξί” στο OPEN για πολλές αλλαγές.


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπέζα και το okmag, ο παρουσιαστής και αρχιτέκτονας έχει δεχτεί κρούση από το OPEN για μία νέα εκπομπή που θα θυμίζει αρκετά το «Με το δεξί» που παρουσίαζε στον ANT1 για τρία χρόνια – από το 2009 έως το 2012 – με τεράστια επιτυχία.


Ο Γιάννης Λάτσιος, αλλά και η διευθύντρια προγράμματος Χρύσα Μασούρου εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να δώσουν έναν άλλον αέρα στο κανάλι της Παιανίας με εκπομπές που θα κερδίσουν από την πρώτη στιγμή τους τηλεθεατές.


Έτσι, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Σπύρος Σούλης έχει ήδη δώσει τα χέρια κι έχει πάρει το πράσινο φως για τη νέα του εκπομπή.


Φυσικά, θα γίνει μία ολική ανανέωση – αφού μιλάμε εννοείται για τον Σπύρο Σούλη – και ο καινούργιος τίτλος της εκπομπής δεν έχει γίνει γνωστός ακόμη. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι ούτως ώστε η εκπομπή να παρουσιαστεί άμεσα το φθινόπωρο με την έναρξη της νέας σεζόν.

Το OPEN ήδη από το μισό αυτή της σεζόν έχει κάνει βήματα και προσπάθειες ανανέωσης προκειμένου να ξανακερδίσει την εύνοια του τηλεοπτικού κοινού. Ήδη η νέα σεζόν μοιάζει αρκετά ελπιδοφόρα με νέα πρότζεκτ να ανεβάζουν υψηλά τον πήχη.

Αναμένουμε περισσότερα νέα σχετικά με την εκπομπή του Σπύρου Σούλη που έρχεται στο OPEN από την επόμενη χρονιά. Υπενθυμίζουμε ότι τελευταία φορά είδαμε τηλεοπτικά τον παρουσιαστή στον ANT1 με την εκπομπή «Ζόρικα Επαγγέλματα» τη σεζόν 2014-2015.

Πηγή : Youfly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες