Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Guest Star στην νέα σειρά του ALPHA η Δέσποινα Βανδή


Κι όμως μπορεί να αρνήθηκε αρχικά την συμμετοχή της για πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά, η Δέσποινα Βανδή όμως συμφώνησε να κάνει guest εμφανίσεις στην νέα δραματική σειρά του ALPHA με τίτλο «Αυτή η νύχτα μένει».


Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής Πάμε Δανάη, η Δέσποινα Βανδή ενώ αρχικά είχε αρνηθεί την συγκεκριμένη πρόταση, όπως όλα δείχνουν τελικά βρέθηκε η μέση λύση και η καταξιωμένη τραγουδίστρια, έχει έρθει σε συμφωνία με τον παραγωγό της σειράς για κάποιες guest εμφανίσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ την συμμετοχή του στην συγκεκριμένη σειρά συζητά και ο λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης.


Να σας θυμίσουμε πως στην νέα σειρά του ALPHA, που αναμένεται να δούμε στις οθόνες στις αρχές της νέας σεζόν, θα δούμε καταξιωμένους ηθοποιούς του θεάτρου και της τηλεόρασης όπως τους: Γιάννη Στάνκογλου, Βασίλη Μπισμπίκη, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη και Ιωάννη Απέργη. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και περισσότερα ονόματα. Η σκηνοθεσία είναι της Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο των Γιάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!


youfly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες