Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Ληστεία στην Panik Records: Μυστήριο πίσω από τον κλεμμένο φάκελο


Συνεχίζονται οι έρευνες στην ληστεία σε μεγάλη δισκογραφική εταιρία στη Βούλα, καθώς οι Αρχές ανακάλυψαν νέα στοιχεία που μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, η ληστεία στη δισκογραφική εταιρία που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στη Βούλα, έγινε στις 04:00 τα ξημερώματα, με δυο κουκουλοφόρους να εμφανίζονται ξαφνικά, να απειλούν τον φρουρό και αφού τον ακινητοποιούν, να μπαίνουν στο εσωτερικό του τριώροφου κτιρίου.

Αρχικά οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι οι ληστές πήραν χρηματοκιβώτια, όμως η νεότερη ενημέρωση αναφέρει πως οι ληστές πήραν μόνο έναν φάκελο, τον οποίο βρήκαν σε ένα από τα συρτάρια που έψαξαν.

Ωστόσο, ερωτήματα προκαλεί το γεγονός πως οι δράστες έκαναν άνω κάτω το χώρο, σαν κάτι συγκεκριμένο να έψαχναν και αφού πήραν έναν φάκελο, τράπηκαν σε φυγή.

Δεδομένου πως οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, δεν αποκλείεται στην πορεία να αποκαλυφθεί πως ίσως οι δράστες της ληστείας να πήραν και κάτι άλλο από τα γραφεία της δισκογραφικής εταιρίας.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το newsit.gr, δεν είναι γνωστό τι μπορεί να περιείχε ο φάκελος που εκλάπη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί κι ένας υπάλληλος της εταιρίας, αλλά όχι σοβάρα.

Την αστυνομία κατάφερε να ειδοποιήσει ο φρουρός.

Τις έρευνες έχει αναλάβει η ασφάλεια. Σε πρώτη φάση θα εξεταστούν οι κάμερες ασφαλείας της δισκογραφικής αλλά και γενικότερα της περιοχής γιατί δεν αποκλείεται να έχουν καταγραφεί οι κινήσεις τους πριν ή και μετά τη ληστεία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες