Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Σαν την φωτιά στο Μάτι παρομοιάζει ένας εθελοντής πυροσβέστης τον εφιάλτη στην Αττική


Ένας εθελοντής πυροσβέστης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ, για τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη φωτιά που ξέσπασε στην Πεντέλη και επεκτάθηκε με αστραπιαίο ρυθμό στις γειτονικές περιοχές. “Επιχειρούμε εδώ από χθες το βράδυ για να δώσουμε βοήθεια στους πυροσβέστες” ανέφερε ο Άγγελος, ο οποίος ήρθε από την Αρτέμιδα για να βοηθήσει στο έργο της κατάσβεσης. 


“Κάθε χρόνο όπου μπορώ πηγαίνω να βοηθάω όπου μπορώ. Η εικόνα είναι σαν το Μάτι. Είχα την εμπειρία στο Μάτι, ευτυχώς τώρα δεν έχουμε νεκρούς από ότι ακούω. Καλό είναι οι κάτοικοι να εκκενώσουν τα σπίτια, να μην κάνουν απερίσκεπτες ενέργειες, να φύγουν. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν και να κάνουν εθελοντισμό, να πηγαίνουν κοντά στα πυροσβεστικά οχήματα να βοηθούν μόνο τους πυροσβέστες. Να μην επιχειρούν μόνοι τους στη φωτιά” τόνισε.


“Δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο” υπογράμμισε ο εθελοντής πυροσβέστης. “Σε τέτοια έκταση πυρκαγιάς μόνο κοντά σε πυροσβέστες μπορούν να βοηθήσουν. Κάνω έκκληση” συμπλήρωσε.


“Δεν θα σβήσει η φωτιά, εκτός αν σβήσει από μόνη της. Με τέτοιον αέρα ότι και να κάνουν οι πυροσβέστες… Δεν μπορούν να την σταματήσουν” περιέγραψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες