Ειδήσεις Σε Τίτλους


Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Μεγάλη φωτιά στις εγκαταστάσεις του Real Group τα ξυμερόματα


Μεγάλες καταστροφές
 προκλήθηκαν από πυρκαγιά στο κτίριο όπου στεγάζεται το Real Group, επί της λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι.

Όπως αναφέρει το 
Real.gr η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, σήμερα, ενώ ακούστηκαν και εκρήξεις. Η ασφάλεια εντόπισε γκαζάκια στην είσοδο του κτιρίου, γεγονός που παραπέμπει σε εμπρηστική ενέργεια.

Κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς εντός του στούντιο του Real 97.8 βρισκόταν μια ηχολήπτρια βάρδιας, η Κατερίνα Βουτσά, την οποία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την τελευταία στιγμή και νοσηλεύεται. Η Κατερίνα βγήκε από τα πλάγια του κτιρίου. 

Οι άνθρωποι του Real Group δεν μπορούν να μπουν ακόμα στις εγκαταστάσεις τους, οπότε δεν ξέρουν πόση ζημιά θα αντικρίσουν. Οχι μόνο από τη φωτιά, αλλά και από τα νερά της πυροσβεστικής. Το θετικό της υπόθεσης είναι που οι πόρτες τους δεν άνοιξαν ποτέ και ίσως αυτό να στάθηκε σωτήριο. 

Ενδεικτικά της κατάστασης στις εγκαταστάσεις είναι τα tweets του συνιδιοκτήτη του Real Group, Νίκου Χατζηνικολάου.

Σε δηλώσεις του στο Open ο δημοσιογράφος του Real 97.8, Μάνος Νιφλής, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο τρίτος όροφος του κτιρίου έχει καταστραφεί ολοσχερώς, με τις εγκαταστάσεις του ραδιοσταθμού να βρίσκονται ακριβώς από κάτω. Στον τρίτο όροφο βρισκόταν μία ναυτιλιακή εταιρία

Ο Real 97.8 εκπέμπει πρόγραμμα αυτή την ώρα αλλά με δυσκολίες, μέσα από ένα πρόχειρο στούντιο που στήθηκε γρήγορά-γρήγορα σε έναν χώρο του enikos.gr. Σκεφτείτε πως μιλούν από ένα, μόνο, μικρόφωνο. Ομοίως και ο Ελληνικός 93.2. Οι τεχνικοί έκαναν το θαύμα τους μέσε σε λίγη ώρα. 

Λίγες ώρες πριν την φωτιά ο Real 97.8 καταγγέλλει ότι υπέστη σοβαρή τεχνική βλάβη, μένοντας εκτός αέρα για πολλές ώρες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες