Ειδήσεις Σε Τίτλους


Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Τίμησε και φέτος ο κόσμος του μοσχάτου τον Άγιο Φανούριο



Γιορτάζει σήμερα ο Άγιος Φανούριος Σάββατο 27 Αυγούστου και πολλοί ήταν αυτοί που επισκέπτηκαν χτες το ομώνυμο παρεκκλήσι του στο Μοσχάτου. 


Με πλήθος κόσμου τελέσθηκε και φέτος η Ακολουθία του Εσπερινού προς τιμή του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Νεοφανούς Φανουρίου στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Κων/νου και Ελένης στο Μοσχάτο, οπού είναι τεθησαυρισμένη η Ιερά Εικόνα του Αγίου. Ἀφ’ ἑσπέρας ευλαβείς χριστιανοί προσέτρεξαν στην χάρη του Αγίου ανάβοντας ένα κερί στον Αγιο αλλά και εκτελώντας το Τάμα τους προσφέροντας την παραδοσιακή Φανουρόπιτα προς τιμή του Αγίου.

Με κατάνυξη τελέστηκε την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 ο καθιερωμένος Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Φανουρίου στο πανηγυρίζον ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού των Αγίων Κων/νου και Ελένης Μοσχάτου.

Από νωρίς το απόγευμα συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου στο Παρεκκλήσιο του Αγ. Φανουρίου για την τέλεση της Ακολουθίας του Εσπερινού και της παραδοσιακής ευλογίας των πιτών, στον εξωτερικό προαύλιο χώρο του Ναού.

Την λατρευτική εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πατέρας Παρθένιος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού, ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, ο Πρόεδρος του ΔΣ Μοσχάτου – Ταύρου Θανάσης Μελιστας, οι Αντιδήμαρχοι (Γρουμπας Βασίλης, Φελλας Γιώργος) και η Δημοτικός Σύμβουλος Αννα Κρεμμύδα!



Δείτε φωτογραφίες εδώ

Πηγή Άρθρου Και Βίντεο MyMoschato.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες