Ειδήσεις Σε Τίτλους


Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Ευχές του δημάρχου μας Ανδρέα Ευθυμίου για την νέα σχολική χρονιά



Με την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Μοσχάτου και του Ταύρου.


Οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί υποδέχθηκαν τους γονείς και τους μαθητές που συγκεντρώθηκαν στις αυλές των σχολείων της, οι ιερείς των κατά τόπους ενοριών τέλεσαν τον καθιερωμένο Αγιασμό, για μια δημιουργική και αποδοτική σχολική περίοδο 2022-2023.

Στον αγιασμό, για τη νέα σχολική χρονιά, σε σχολεία του Μοσχάτου και του Ταύρου, βρέθηκε ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και υγεία σε μαθητές και γονείς. Με μεγάλη χαρά παραβρέθηκα με συναδέλφους στους αγιασμούς των σχολείων σε Μοσχάτο και Ταύρο για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και στις οικογένειες τους, μια χρονιά χωρίς προβλήματα, με χαρά, υγεία, παιχνίδι, μάθηση και τη λειτουργία ενός Δημοκρατικού σχολείου που θα προάγει την παιδεία, την γνώση και την αρμονική κοινωνική συμβίωση όλων. Εύχομαι από καρδιάς καλή σχολική χρονιά και επιτυχίες! είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ευθυμίου.

Αναλυτικό φώτο ρεπορτάζ εδώ!



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες